Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kaşıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23979
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 05:30

Konu: kaşıntı
Mesajı Yazan: didemkız
Konu: kaşıntı
Mesaj Tarihi: 23 May 2010 Saat 01:23
Mrh.Doktor bey hoş geldiniz sizi bulduğuma o kadar çok sevindimki anlatamam.Benim sorunum 2 yaşındaki kızımı geçen gün kaynanama bıraktım. Oda kakasıyla onu uyutmuş sanırım bi 2-3 saat kakalı durmuş.Poposu ve vajinası kızarmıştı acıyo diye aldırdı altını. O günden sonra bi huzursuzluk ve sinirlilik başladı ve hep bacakları ve poposu kıpır kıpır. Pişik kremiyle (derm.Rest)kızrıklık gitti sayılır ama hala huzursuz ve sanki orasını kaşır gibi hareket ediyo.Acaba mantar türü bişey olabilirmi? Bunu nasıl anlarım ve ne yapabilirim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2010 Saat 21:03
Akinti yoksa onemli degil..Gundelige ''Popolin''  kullanin.... Kizarti olursa' gunde iki defa Popolin yerine ultralan pomat surun..

Mesajı Yazan: didemkız
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 00:22
tit yaptırdık idrarı temiz çıktı.Doktor trosyd krem verdi.Ben4 gün derm.rest kullandım ama geçmedi. Bugün doktorun verdiğine başladım. Sivilce gibi vajinasında var sadece pıtır pıtır. kızım çok huzursuz ve sinirli. Doktorun verdiğine devam edeyimmi?Ne yapayım?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 21:00
Trosyd mantar kremidir..bu kadar  kisasurede mantar enfeksiyonu olusmaz... Benim dediklerimi yapin..  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat