|
Immunoglobulin E |
3221,00 kU/L |
|
f1 Egg white (Yumurta akı ) |
+1 Pozitif |
|
f2 Milk (Süt ) |
+6 Pozitif |
|
f3 Fish (Balık ) |
Negatif |
|
f 35 patates (potato) |
(+) 3 POZITIF 4,73 kU/L |
|
Referans Aralık : Negatif < 0,35 kU/L |
|
|
f44 Strawberry (Çilek ) |
Negatif |
|
f92 Banana (Muz ) |
(+) 2 POZITIF 3,41 kUA/L |
|
Referans Aralık : Negatif < 0,35 kUA/L |
|
|
f93 Cacao (Kakao ) |
(+) 1 POZITIF 0,64 kUA/L 05/05/2010 09:13 01/05/2010 14:09 |
|
Referans Aralık : Negatif < 0,35 kUA/L |
|
|
Gıda Kuruyemis Karısım FX1 |
+2 Pozitif |
|
|
05/05/2010 13:21 |
|
|
Gıda kuruyemis karısım paneli (fx1) : f13 yer fıstıgı, f17 |
|
|
fındık, f18 brezilya cevizi, f20 badem ve f36 hindistan cevizi |
|
|
allerjenleri karısımını kapsar. |
|
Gıda Tahıllar Karısım FX3 |
kU/L(+) 1 POZITIF 0,70 kUA/L |
|
|
05/05/2010 09:13 |
|
Referans Aralık : Negatif < 0,35 kUA/L |
Gıda tahıllar karısım paneli (fx3) : f4 bugday, f7 yulaf, f8 mısır, |
|
|
f10 ögütülmüs susam ve f11 kara bugday allerjenleri karısımını |
|
Gıda Sık Görülen Allerjen Karısım FX5 |
kU/L+5 Pozitif |
|
|
05/05/2010 13:21 |
|
|
Gıda karısım paneli (fx5) : f1 yumurta sarısı, f2 süt, f3 balık, f4 |
|
|
bugday, f13 yerfıstıgı ve f14 soya fasulyesi allerjenleri |
|
|
karısımını kapsar. |