KIZIM COK HASTA
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23702
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 11:06
Konu: KIZIM COK HASTA
Mesajı Yazan: zef
Konu: KIZIM COK HASTA
Mesaj Tarihi: 02 May 2010 Saat 23:58
hocam 20aylık kızımın ıkı gundur kusması grıbı halsızlıgı var dr goturduk 2antibiyotık bıkac daha surup verdı ama bı degısıklık yok bıraz önce baktım 3 azı dıslerıde cıkıyo agrısının en aza inmesı ıcın ne yAPMAM LAZIM birde kusması ıle dişlerinin ilgisi varmıdır yada neden kusar cvplarsanız coook sevınırıım iyi geceler...
------------- canımın canı herseyim benim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 May 2010 Saat 09:54
Dişler ateş yapmaz, ama ateşli devrelerde, metabolizma hızlandığı için dişler erken çıkabilir... Bunlarla uğraşmayın, esas problemi atlarsınız... Gripal enfeksiyon geçiriyor, Antibiyotikler ve diğer ilaçlar hiçbir işe yaramayacak. Enfeksiyonlar esnasında, vücudun aşırı decede kana ihtiyacı olur. Antikorların enfeksiyon sahasına taşınması, ölü dokuların, canlı, cansız bakterilerin ve toksik maddelerin uzaklaştırılmaları, hep kan aracılığı ile olur. Vücut gerek duyduğunda önce el ve ayaklardan kan çeker, eller ve ayaklar soğur, bu yeterli olmazsa, sindirim sisteminden kan çeker, ve sindirim sistemini devre dışı bırakmak için, iştahsızlık, içini boşaltmak içinde ishal ve kusma yapar...
Enfeksiyon geçince hepsi düzelir... Sakın yedirmeye zorlamayın...
|
Mesajı Yazan: zef
Mesaj Tarihi: 03 May 2010 Saat 11:35
peki hocam ben ne yapıcam ilaclarla gecmesinimı bekleyım sızın öneriniz varmı
------------- canımın canı herseyim benim
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 May 2010 Saat 12:54
....Gripal enfeksiyon geçiriyor, Antibiyotikler ve diğer ilaçlar hiçbir işe yaramayacak
|
|