Mide bulantısı bilekliği
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23671
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 00:10
Konu: Mide bulantısı bilekliği
Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Konu: Mide bulantısı bilekliği
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2010 Saat 15:11
Hanımlar ben Kuzeye hamileyken mide bulantılarından çok çekmiştim .Öyleki herkes yediğini çıkarır ben ağzıma hiç bir şey koymadığım halde çıkarırdım.Sadece haşlanmış yumurtanın sarısını bolca tuzlardım kürdanı yumurtaya batırıp batırıp ağzıma sokardım.Kaşıkla yiyebilmek nerdee...
İkinci hamileliğimi yakın zamanda düşünüyorum.Bir broşürde gördüm mide bulantısı önleyici bileklik...İlğinç geldi.Ama çevremde bu bileklikten kullanan,ya da bileklikle ilğili bilğisi olan kimse yok.
Aranız da beni aydınlatacak birileri varmı
------------- DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Lavinia
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2010 Saat 16:21
Amerikada bu bilekligi deniz/yol tutmasina karsi satiyorlar. Ise yaradigini soyleyen cok insan var. Bende ise yaramadi. Korkunc bir ilk 4 ay gecirdim. Mide bulantisinin huzursuzlugundan eziyetinden oturup agladim ya da ac ac yattim uyudum hep ama dedigim gibi ise yaradigini soyleyen cok arkadasim da oldu. fiyati nasil Turkiye'de? cok pahali degilse denemeye deger bence. 
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 03 May 2010 Saat 14:43
Lavinia Yazdı:
Amerikada bu bilekligi deniz/yol tutmasina karsi satiyorlar. Ise yaradigini soyleyen cok insan var. Bende ise yaramadi. Korkunc bir ilk 4 ay gecirdim. Mide bulantisinin huzursuzlugundan eziyetinden oturup agladim ya da ac ac yattim uyudum hep ama dedigim gibi ise yaradigini soyleyen cok arkadasim da oldu. fiyati nasil Turkiye'de? cok pahali degilse denemeye deger bence.  |
Biraz araştırdım iki marka var Türkiye de kullanılan ikiside aynı zamanda araç-deniz tutması,ameliyat sonrası,kemoterapi sırasındaki mide bulantıları için.Dediğin gibi etkisi kişiden kişiye değişiyormuş.Anında bulantısı kesilenlerde var hiç bir faydasını görmeyenlerde.Fiyatı gayet uygun alıp denemekte fayda var nasıl olsa hiç bir yan etkisi yok.
------------- DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|