Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ATEŞ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23385
Tarih: 29 Nis 2025 Saat 13:28

Konu: ATEŞ
Mesajı Yazan: ozz
Konu: ATEŞ
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 16:32
Biri 5.5 diğeri 6 aylık iki kızım var.büyük kızım 3-4 gündür nezle hatta burun akıntısı yeşile dönmeye başladı.buruna otrivin sıktık bir de aferin plus kullandık.akıntı yoğunluğu artmaya başladığı için tedirginim çünki geçmişimizde zaatureye uzanan butür üst solunum yolu başlangıcı var.onun için önereceğiniz bir şey varmı
Diğer 6 aylık olan kızımda p.tesi aşılarını oldu. biiri ağızdan çocuk felci olmak üzere toplam 4 aşı oldu.aşı olduğu gün doktora büyük kızımın nezle olduğunu geçerse aşı  ile rahatsızlık birleşirmi diye sormuştum problem olmaz dedi ogün fakat aşı gününden beri huysuz olan kızım bugün iki kez kustu .ateşide 38.3 e kadar çıktı .yarım paranox s fitil koydum.başıözellikle çok sıcak.az emiyor.mide problemi yaşamasın diye çorba vs vermedim.(ek gıdaya tam anlamı ile geçemedik.çoğunlukla anne sütü alıyor)
ateş fitilden sonra düştü biraz 37.8ama gece tekrar çıkarmı korkuyorum.ne yapmamı tavsiye edersiniz
Teşekürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2010 Saat 12:31
6 ay ara ile doğuramıyacağınıza göre, büyük, 5.5 YAŞINDA... Nezlesi sona gelmiş. Aferin plus ile akıntı koyulaştığı için, göğüsüne inme ihtimali fazla. Bu tür ilaçları hiçbir zaman kullanmayın. Bizim nezle tedavisini uygulayın. 6 aylıkta anne sütü yeterli geliyorsa, ek gıdalara geçmeyin.. 6.aydan sonra ek gıdalara başlanması şart değildir.
Ateş korkulacak bir şey değildir, benim eski mail ve makalelerimi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat