Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip-sinüzit hk.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23249
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 09:11

Konu: grip-sinüzit hk.
Mesajı Yazan: keskine
Konu: grip-sinüzit hk.
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 02:29
Merhaba Kadir Bey,

Kızımız 10-15 gün önce babasından grip kapmıştı, burnu su gibi akmaya başlamıştı.Sonra 2 günde geçti(anne sütü alıyor).bana da bulaştırmıştı 1 hafta sürdü babasınında uzun sürdü kızımızın sadece 2-3 gün.Bu gece yine burnu akmaya başladı su gibi, bizim geçti zannettiğimizin devamı olabilir mi yada sinüzit gibi birşey olabilir mi? Hastalık mikroplarla olur dediğiniz için evimiz kaloriferli 25 derece saçını hiç kurutturmuyordu bende zorlamıyordum,sonuçta yazında denize girip çıkılıyor hiç kurutma gereği duymuyoruz diye, bu gece  araştırıken sinüzitten korunma yollarında saçların ıslak kalmamasıda yazıyordu aklım karıştı :((

Birde zymaflour kullanacağım aldım 2 yaşından sonra 2 adet demişsiniz.Sabah akşammı aynı anda mı vermeliyim? 4 yaşına kadar mı 2 tane.

Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 02:31
Kızımız 26 ay 15 günlük yazmamışım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 13:32
Kafayı üşütmekle hastalık olmuyor. Sadece soğuk tesiri ile "direnciniz" kırılabilir ve mevcut hastalık ile mücadeleniz zayıflayabilir..Zymafluor: 2-4 yaş arası 2 tablet (ikisi bir arada)... 4-10 yaş arası 3 tane(üçü bir arada) ...

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 13:34
Bu sabah kalktığından beri daha akıntı olmadı dün akşam 1-2 saat aktı kesildi neden olur anlayamadım ? Allerjik olabilir mi? yoksa bahar aylarında hafif geçer grip dediniz bu kadar kısa sürebilir mi? akıntının içine akmasından korktum.Daha önce hep kulaklarına vuruyor diye dr. AB kullandırtmıştı.Sık sık hypomer sprey sıkmıştım dün gece.cold-mix te kullanmıştım.Sık sıkta emzirdim.

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 13:35
Teşekkür ederim Kadir Bey, İyiki varsınız...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 13:43
Siz serum fiz. anne sütü ve Cold-mix'e dua edin... Problemi kendiniz halletmişsiniz. Güzel, bu işi öğreniyorsunuz. Devam...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat