Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

egzama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23174
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 14:08

Konu: egzama
Mesajı Yazan: yigitveysel
Konu: egzama
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 10:02
  mrb dr bey,bebeğim 9 gün sonra 7.ayını bitirecek.Geçen ay sol yanağında atopik egzama çıktı.Dr.kortizonlu krem Ad...tan'ı verdi ve günlük nemlendirici olarak To....cremi önerdi.Kremi 5 gün boyunca sabah akşam kullandık.Zaten 4.günde kızarıklık kayboldu ama bir hafta sonra kızarıklık tekrar oluştu ve şu an yanağında küçük bir sivilce gibi kızarıklık var.Gerçekten egzamamı diye endişe ediyorum.Cuma günü tekrar kontrolümüz var ama tereddütteyim o kremi bir daha kullanmak istemiyorum.Kremi kullanmadan önce kızarıklık daha büyük ve pul puldu.Gerçekten egzamamı.Ciltteki kızarıklıkların ya da uzun süreli yaraların İlerde başka hastalıkların habercisi olabileceğini duydum.Endişeliyim

-------------
HİLAL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 14:34
O yaştaki döküntüler, "SICAK TUTMAKLA" olur... Siz nedere ise pişirmeye teşebbüs etmişsiniz... Serin tutun, çok sarmayın. Başı elinize terli gelmesin..

Mesajı Yazan: yigitveysel
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 14:48
dr bey tam tersi bebeğimi asla fazla giydirip terletmedim.sadece uyandığında yatağın sıcaklığından çıktığı için tek kat kıyafetinin üzerine yelek giydiririm oyuna daldığı zaman onuda çıkartırım.oda sıcaklığını da 22-23 dereceden fazlaya asla çıkarmadım.kızarıklığı tam tarif edemedim ben size galiba resim eklemeye çalışıcam. tşk ederim. 

-------------
HİLAL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat