Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dudağındaki uçukmu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23162
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 17:00

Konu: dudağındaki uçukmu
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: dudağındaki uçukmu
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2010 Saat 12:13
Merhaba dr.bey.oğlum 10 aylık dudağında ve hemen altında uçuğa benzer içi su dolu kabarcıklar var.alt çeneye yakın olan sivilce gibi.ne sürebilirim.nedeni nedir acaba?cevabınızı merakla bekliyorum.teşekkürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 13:30
Eğer uçuk ise, "Zovirax" uçuk kremi iyi gelir, Uyanık iken, 4 saatte bir ,mercimek kadar sürün..

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 16:40
sayın hocam dudak çevresie de yayılan sivilce gibi kızarık-içi su dolu gibi şeyler çoğaldı.birde ağız içinde alttaki iki dişinin yanları ve etraf damak beyazımsı,koku da mevcut ağzında.mikrobikmidir napalım.eski maillerinizde bactroban bide thiocillin demişsiniz.ikisinden de var süreyimmi acaba.cevap lütfen..

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 10:11
Onlar daha ziyade "İmpetigo" denilen Streptokok eya Stafilokoklarla olan enfeksiyonlara iyi gelir. Sizin tarifiniz daha ziyede "uçuk" gibi. Emin olabilmek için bir resmini gönderebilirmisiniz?  Veya bir doktora gösterin..

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 14:46
Merhaba ilginize sonsuz teşekkürler sayın doktorum.Bugün çocuk dr.olmadığı için çalıştığım hastanede acil hekimine gösterdim.dediğiniz gibi uçuk dedi.asiklovir krem ve ağız içine de tantum spray yazdı.inşallah geçer.bu kadar hijyene önem verirken bu da olduya Tongue.

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 11:47
Bunun "hijyen" ile alakası yok... Uçuk virüsü, hayat boyunca bir defa alınan bir virüstür. Bundan sonra hayat boyu dudak hücrelerine yerleşmiş olan bu virüsler , vücut direnci düştüğü zamanlarda "uçuk  döküntüsüne "sebep olacak...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat