Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gaz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23039
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 22:57

Konu: gaz
Mesajı Yazan: tülayöykübarış
Konu: gaz
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2010 Saat 08:12
hocam oğlum sabaha kadar uyumadı gaz sıkıştırdı dün akşam 1 saat sürdü. gece sabaha kadar karnına göbeğine mesaj yaparak uyutmaya çalışdım doktora götürmedim 22 aylık emiyor şimdiye kadarda bu şekilde gazı olmamişdı ne yapmam lazım çok sağolun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2010 Saat 11:51
Bu yaşta "bebeklik gazı" olmaz, yediği içtiği bir şey dokunmuştur, (daha ziyade fermentasyon ile oluşur) , bakterilerle veya aşırı şekerli unlu gida almakla olur...

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2010 Saat 15:58
hocam çilek yemişdi ondan olabilirmi ve ağrısı olduğunda ne yapabilirim

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2010 Saat 10:30
Biraz çekersiniz, ama kendiliğinden geçer, bir şey yapmanız gerekmez, biraz hareket etmesi, yürümesi iyi gelir...

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 03:10
hocam oğlumun kakasında beyaz uzun kurcuk farketim doktora gittik bize andazol şurup verdi bizede tabletini 3 gün kulanıp 4 gün ara vericem oğlum çok zorlanıyor bu ilaçla kolay atlatırmı ne kadar süre verelim

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 12:10
Öyle bir kullanım tarzı yok. O yaşta, sadece BİR ölçek verilir, bir hafta sonra ikinci BİR ölçek daha verilir o kadar.

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2010 Saat 02:01

hocam oğlumda hala kurt var anazolu kaç hafta verebilirim ve 3 hafta oldu 3 defa verdim ilaç kulanmak istemiyorum ne yapabilirim

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2010 Saat 10:51
Acaba gördüklerin hakikaten kurtmu??? Bir kaka tahlili yaptırın... Kurtlar kakanın üstünde "kıpır-kıpır" hareket eder. Gördüklerin hareket etmiyorsa, kurt olma ihtimali zayıf.

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2010 Saat 19:13
hocam ilk gördüğümde hareket ediyordu ve çocuk raharsızdı şimdi çocukda bir problem yok ama gördüklerim hareket etmiyor

Mesaj Tarihi: 20 Nis 2010 Saat 15:35
Gördükleriniz muhtemelen "gıda lifleri"... Barsak kurtları, barsak içinde öldükleri zaman, hazmolurlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat