Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

anlayamadım?(grip)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22850
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 17:08

Konu: anlayamadım?(grip)
Mesajı Yazan: humeyram
Konu: anlayamadım?(grip)
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2010 Saat 06:49
kadir bey 4 aylık kızım 1 aya yakındır grip bı turlu atlatamadı ateş veya hırıltı olmadı(bogaz hırıltısı var)son bı kaç gundur gecelerı oksurmeye başlıyor sonra tıkanır gıbı oluyor kusmaya calısıyor bısey rahatsız edıyor sankı sınırlenıyor..sonra bıraz emıp uyuyor..genel halı ıyı..gunduzlerı olmuyo boyle bısey gecede 1 yada 2 kez sonrasında uykusu ıyı..

neden olabılır onemlı bısıy degıl gıbı ama sıze danısmak ıstedım...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2010 Saat 10:52

Grip de ilk önce su gibi olan akıntı, zamanla beyazlaşır, sonra koyulaşıp, "Bally" gibi olur. Bu koyulaşma safhasında anlattığınız şikayetler olur, burnuna bol serum fiz. damlatın, yastığına1 damla, "Cold-mix" damlatın...

Mesajı Yazan: sibelent
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2010 Saat 11:43
kadir bey öncelikle hayırlı cumalar ben yeni üye oldum burada birkaç yazınızı okudum verdiğiniz bilgilerden öğrendiğim çok şey oldu yalnız bir soruma cevap bulamadım 13 aylık bir kızım var o da sürekli hastalanıyor anne sütüde fazla almadı şimdi hiç almıyor. beslenmemizde normalken bir aya yakındır sürekli verdiğimizi geri tükürüyor beslenemiyor tüm gün ve kanımızda çok düşük çıkıyordu bu kan ilacının belli bir kullanma süresi varmı kilomuz 8.6 çok düşük ve çok çaresiz kaldım ne yapmalıyım ilave vitamin ne önerirsiniz birde pediasur diye bir şurup sanırım isim aldım kullanmamızda bi sakınca varmı hangi gurup çocuklar kullanabilir yardımcı olun lütfen ne yapacağımı şaşırdım. şimdideen teşekkür ederim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2010 Saat 09:39
13 aylık, 8.9 kilo.... İşiniz baya zor.Et ve süt yedirmeniz şart.. Bunun içinde evvel, iştahını açmak lazım, "Sipraktin" şurup, günde 2x1/2 ölçek, 5 gün verip, 3 gün kesin, gerekirse, tekrarlayın... %5 vak'ada, "sinirlilik" yapar, idare edemezseniz, ilacı kesin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat