Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

psikolojik sorunlar.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22793
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 03:20

Konu: psikolojik sorunlar.
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: psikolojik sorunlar.
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 13:19
Merhabalar Dr. Hanım şiddet gördüğüm bi evliliğim oldu . 1 yıldır boşanmaya çalışıyorum.velayeti bana verildi.ama karşı taraf temyize gitti.Şu an ailemle kalıyorum.Annem kızıma bakıyo.annemle kızım arasında kalıyorum .ben çalışıyorum.eve gelince şikayetleri dinliyorum.olay geçmiş kızıma ne diyeyim.demezsem annem alınıyo.kreşe gönderemiyorum parasal sorunlardan dolayı.bazen onlara kızıp kızıma şiddet uyguluyorum.eline ve poposuna vuruyorum.ne annemi kırmak nede evladımı harcamak istemiyorum.kendim şidet gördüm.kızıma uyguluyorum.buda beni vicdanen rahatsız ediyo.aslında gerçekten akıllı bi çocuk.herşeyin farkında bazende inadına yapıyo.nasıl davranacağımı bilmiyorum.ne anneme ne kızıma !!!kızım 3 yaşında cevabınız benim için önemli.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2010 Saat 12:11
arada kalmak zor bir durum, üstelik siz yoğun biçimde sıkıntı yaşarken. ancak olabildiğince aranızda halledin ben evde yokum ve bunlara müdahele edemem tarzı yaklaşımlardan daha çok yarar görürsünüz. şikayet yok şeklinde yaklşamak en doğrusu. şiddet görenler maalesef uygyulayan da kolaylıkla olabiliyor. öfkeli olmanız çok doğal ancak bunu kızınıza yansıttığınızda hem onun hem de sizin açınızdan durum daha da kötüleşiyor. öfkelendiğinizi hissettiğinizde dışarı çıkın, derin bir nefes alın gerekirse yastıkları yumruklayın, kötü söözleri sarf edin. biraz sakinleştikten sonra kızınızın yanına dönün. insan olduğunuzu ve zor şeyler yaşadığınızı ve halen de yaşamakta olduğunuzu hiç unutmayın

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat