Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hepatit a aşısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22790
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 07:11

Konu: hepatit a aşısı
Mesajı Yazan: demedingoo
Konu: hepatit a aşısı
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 11:33
Merhaba doktor bey ;

Bebeğim 14 aylık hafta sonu suçiçeği aşısı oldu hepatit a aşısı içinde 16 aylık olarak yapaliriz dedi doktorumuz ama birkaç yerden farkılı bilgiler okudum. Hepatit a aşısını ne zaman yaptırmalı.

cevabınız için şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 11:39
Bir yaşından sonra ne zaman olsa olur, diğer aşılar daha önemli olduklarından, öncelikle, MMR, Suçiçeği, Zatüre aşılarını yaptırın, Hepatit-A ne zaman olsa olur...

Mesajı Yazan: demedingoo
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 11:54
peki doktor bey mmr ve zatüre aşıları için doktora ayrıca belirtmelimiyim mi yapılsın diye yada belli bir zamanı varsa ben notumu alıyım.. 

Mesajı Yazan: aslindan
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 15:26
DR BEY ,

KONU DİKKATİMİ ÇEKTİDE .. BENDE SU ÇİÇEĞİNİ YAPTIRDIM AMA MMR VE ZATÜREDEN HABERİM YOK.. MMR NE AŞISI ACABA?
PEKİ BU AŞILARI NE ZAMANA KADAR YAPTIRABİLİRİZ HEPATİT A;MMR, ZATÜRRE?

Mesajı Yazan: BÜYÜKHAN
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 18:37

Hocam bu MMR aşısı sağlık ocağında devletin yaptığı aşılar arasında var mı? Buda mı özel bi aşı, bizde bugün suçiçeği aşısını yaptırdık, 1  ay sonrada hepatit a yaptırcaz inşallah, hiç bir özel aşısını kaçırmak istemiyoruz,o yüzden MMR aşısını öğrenmek istedim, yoksa sağlık ocağından pek bilgilendirmiyorlar  özel aşılarla ilgili olarak

Sağolun Hocam, kolay gelsin

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2010 Saat 14:55
Tongue El alışkanlığı, Türkçesi KKK aşısı olacak. Yani "Kızamık-Kızamıkçık-Kabakulak" aşısı, sağlık ocakları yapıyor, bizim yaptıklarımızla aynı aşı... Teferruatı; Aşı alt forumunda.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat