Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sipraktin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22688
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 18:37

Konu: sipraktin
Mesajı Yazan: zgundas
Konu: sipraktin
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2010 Saat 14:42
hocam az önce sipraktinin iştah açıcı özelliği olan bi ilaç olduğunu söylediğinizi okudum.benim oğlumda çok iştahsız ve uykusuz geceleri çok sık ağlayarak uyanıyor bir türlü dalıp huzurlu bi uyku düzeni yok bebekliğinde de öyleydi şimdi 30 aylık.bu ilaç 4-5 gün gibi tedavi amaçlı kullanılabilirmi?hem iştahsızlık hemde uykusu için.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2010 Saat 11:42
4-5 gün vermenizde bir sakınca yok..

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2010 Saat 13:14
hocam ben hergün 1\4 coraspin ve sabah 4 akşam 3 damla digoksin damla kullanıyorum kalp ameliyatı geçirdiğimiz için.şurubun bu ilaçlarla alınmasında bi sakınca varmıdır peki ve hangi ölçülerde kullanmalıyım teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2010 Saat 13:38
2x1/2 ölçek, 5 gün verip, 3gün ara verin..

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2010 Saat 15:07
hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama 5 gün ilacı kullanıp 3 gün ara verdikten sonra tekrar bi 5 gün daha kullanmaya devammı edicem bu şekilde max.ne kadar kullanmalıyım.

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2010 Saat 15:17
hocam benim kızım da hala çok uyanıyor ama iştah sorunumuz yok. uyku düzeni için bize de sipraktin önerir misiniz? kızım 27 aylık 16 kilo 93 cm.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2010 Saat 11:15
hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama 5 gün ilacı kullanıp 3 gün ara verdikten sonra tekrar bi 5 gün daha kullanmaya devammı edicem bu şekilde max.ne kadar kullanmalıyım.

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2010 Saat 12:37
İhtiyaç olduğunda istediğin kadar kullanabilirsiniz.. Bazen ilaç ile edindiği yeme alışkanlığı, ilaç kesilincede devam ediyor, o zaman ilaca gerek kalmıyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat