Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

EMZİRME PROBLEMİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22568
Tarih: 19 Eki 2025 Saat 02:09

Konu: EMZİRME PROBLEMİ
Mesajı Yazan: ZEZE1
Konu: EMZİRME PROBLEMİ
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2010 Saat 12:05

Kadir bey merhaba, 5.5 aylık oglum var. Malesef son 1-2 haftadır emmesiyle ilgili problemim var. Oglum su an 9250 gr. son ay 700 gr almıs. Anne sutune devam edioruz, doktorumuz henuz ek gıdaya gerek yok dedi.Ben de olabildigince uzun sure anne sutu vermek istiyorum,en az  1 yasına kadar, fakat son zamanlarda oglum emmeyi reddediyor. Sadece uykudan hemen uyanır uyanmaz ve geceleri guzel emiyor, bir de cok cook acıktıgı zaman mecbur kalıp emiyor, onun dısındaki zamanlarda surekli kafasını geri cevirip emmek istemiyor. Ama bu arada ac ve surekli ac oldugu icin aglıyor, huysuzlanıyor, suratımı, ellerimi emiyor ama meme emmek istemiyor. Biberonla ya da kasıkla bir sey verince alıyor. Sutumu sagıp ya da buzlukta biriktirdigim sutleri biberonla verebilirim ama bunu da yapmak istemiyorum cunku daha once biberonla verdigimde bu kez hic emmiyor. Ne yapacagımı sasırdım, biberona alıssın istemiyorum,emsin istiyorum ama bu kez de ac oldugu icin huysuz bir cocuk olacak ya da istahı kesilecek diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım, ben de inatlasıp mecbur kalıp emene kadar beklemeli miyim yoksa biberonla mı vermeliyim sizce?

Tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2010 Saat 12:57
İdare edeceksin... Çocuğunda çok üstüne varma, ne istiyorsa onu yesin. Ya anne sütü, yada biberondaki süt.. Aç olduğunda huysuz olunmaz merak etme.. Neticede bizim istediğimiz bir şekilde sütünü alması.... Hangi şekilde olursa olsun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat