Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yemek yememe hk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22555
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 02:04

Konu: yemek yememe hk
Mesajı Yazan: sulu
Konu: yemek yememe hk
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 17:30

dr bey merhaba, bir arkadaşıma sizden çok bahsettim. kendisi müsait olamadığı için siteye girip üye olup yazamıyor.benden rica etti. şimdiden cevabınız için teşekkürler.

kızım 40 aylık 12 kilo ve 95 cm .. 3250 kilo olarak doğdu ama şuana kadar kilosu hep ortalama değerlerin altında seyretti. çok az yemek yiyiyor. mesala köfteyi sevmesine rağmen yarım köfte-1 köfteyi bile çok zor bitiriyor. sürekli oyalayarak ve oyun için yemek yedirmeye çalışıyoruz.alerji testleri, çölnak, diğer kan testleri  ve kemik yaşı  ölçümü yapıldı. hiçbir olumsuz bulguya rastlanmadı.  en son götürdüğümüz bir doktor  yaşına göre kilosu vahim ifadesini kullandı ve gastroskopi yapmayı önerdi.mide ve bağırsak sisteminde de birşey çıkmaz ise pedagoga yönlendireceğini söyledi. ancak kendi doktoru genetik ve yapısal olabileceğini söyleyerek gastroskopiye gerek görmedi. bizde vazgeçtik .

bu konudaki görüş ve önerilerinizi rica ediyorum.. tşk 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2010 Saat 13:11
Boyu yaşına uygun, kilosu eksik... Allerji testeleri ve Çöliak, düşünmek baya bir hayal gücü(!) ister....Sakın gastroskopi filan yaptırmaya kalkmayın, kendi doktoru yerden göğe haklı, dediklerini yapın...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat