Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

soğuk yiyecek ve içecekler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22544
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 00:37

Konu: soğuk yiyecek ve içecekler
Mesajı Yazan: hbo_ipek
Konu: soğuk yiyecek ve içecekler
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 10:24
Merhaba hocam,

Kızım 10 aylık. Bazen biz soğuk süt, meyve suyu vs. içerken elimizde bardağı görüp istiyor, biz de tattırıyoruz 2-3 yudum. Yine bazen yoğurt yedireceğim zaman dolaptan çıkarmayı unutuyorum, öyle soğuk verdiğim oluyor. Biz böyle yapınca büyükler kıyameti koparıyor, yok midesi üşür, ağzı kokar, barsaklarında gaz yapar vs. diye. Diyorum ki biz içiyoruz dolaptan soğuk soğuk, bize bir şey olmuyor. Onlar da diyorlar ki biz içince de oluyor, hem o daha bebek. Ben diyorum ki kızımın içtiği içeceği yarım çay bardağını geçmez, yediği en fazla 3 çorba kaşığı yoğurt. Zaten midesine inene kadar ısınıyordur. Öyleydi, böyleydi derken işin içinden çıkamıyoruz. Şu işin aslını bize söylerseniz çok memnun olacagız. Çok teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 10:47
Büyüklerin bir halt bildikleri yok... Onlar hala "Mikropların" keşfinden habersiz olduklarından, hastalıkların, "üşütme, nazar, diş ve kuşun kanadından yel kapmakla " olduğunu zannederler.

Mesajı Yazan: hbo_ipek
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 11:21
Siz çok yaşayın hocam! Clap Yıllardır aynı şeyi dondurma için de söylüyorum kimselere dinletemiyorum!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat