Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OĞLUMUN UYKUSU

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Klinik Psikolog Gonca Şensözen
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22528
Tarih: 09 Nis 2025 Saat 01:19

Konu: OĞLUMUN UYKUSU
Mesajı Yazan: ZEZE1
Konu: OĞLUMUN UYKUSU
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2010 Saat 10:37
Gonca hn merhaba,
Benim de 5.5 aylık bir oglum var. Benim oglum da geceleri saat bası uyanıyor. 3 aya kadar cok guzel uyuyordu, ama o zamandan beri cok sık uyanır oldu. Henuz ise baslamadım, dolayısı ile gun boyu onunla beraberim, ev islerini bile o uyurken yapıyorumi uyanıkken hep onunla oynuyorum, yani benimle gun icinde yeterince vakit gecirdigine inanıyorum. Neden geceleri bu kadar sık uyanıyor olabilir, yanlıs yaptıgım bir sey mi var diye endiseleniyorum.
Sizin gorusunuz nedir acaba? tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: toprakipek
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2010 Saat 21:54
Dr hanım Benim kızımda doğduğundan beri uyku problemi olan bir çocuk .şuan 13 aylık hala geceleri sık sık uyanıyor.
(emziriyorum ) çok hareketli mutsuz ve huzursuz bir çocuk hiç bir şekilde mutlu edemiyoruz.sürekli hareket halinde olmak istiyor,onunla ilgilenilsin istiyor.birde 2 ye giden oğlum var kızım gece gündz durmadığı için çok yoruluyorum,oğlumun vaktinden de çalıyor.ne yapmalıyız bilmiyoruz eşimde bende çok yorgun ve kendimizi çok çaresiz hissediyoruz.Neden böyle ne yapmalıyız diye düşünüp duruyoruz.konuşamadığı için sürekli bir mızırdanma var.derdini anlatabilince sorunlarımız azalır inşallah.Ama kızımın huzursuzluğu ve onu bir türlü mutlu edememek bizi mutsuz ediyor.aile huzurumuzu bozuyor.eşimle ilişkilerimiz bozuluyor.neyapmalıyız

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: goncasensozen
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2010 Saat 14:14
Merhaba,

Dilerseniz bu sorunuzu Özlem Mestçioğlu'na yönlendirebilirsiniz. Çünkü benim uzmanlığım yetişkinler konusunda. Özlem Hanim size daha detayli bilgi verecektir.

Sevgiler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat