Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sipraktin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22502
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 04:44

Konu: sipraktin
Mesajı Yazan: çiğdem37
Konu: sipraktin
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2010 Saat 12:34
hocam iyigünler.bana geçen gün sipraktin şurup önermiştiniz ve aldım.yalnız nasıl kullanacağım konusunda bir mailde tereddütüm oluştu yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

oğlum 18.02.2009 doğumlu yani 1 yaşında ve 8600 kg 75 cm.
sipraktini hangi ölçüde ve günde kaç kere kullanıcam aç mı tok mu olması gerekiyor verirken?
birde hocam 10 kg altına sipraktin kullanılmaması gerekir gibi bir maile rastladım bu doğrumudur?
şimdiden tşk ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2010 Saat 19:23
Günde 2x1/2 ölçek, 5 gün verin, 3 gün kesin... Aç karnına verin.. Sipraktine laf ederler, Fenotral, Aerius, Ventolin, Peditus gibi ilaçları fütursuzca verirler...

Mesajı Yazan: sdts
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2010 Saat 00:11
hocam hayırlı geceler
oğlum ( şuan 15 aylık '13.ayında 10 kilo ve 76 cm'di)yaklaşık 1 hafta öncesine kadar çok uslu,uyku düzeni çok iyi olan ve ne verdiysem çok güzel yiyen bi çocuktu,ancak hastanlandı ve bütün huyu değişti bütün düzeni gitti en üzüldüğümde yemek yememesi
sizce sipraktin kullanmaya başlamalımıyım ?

-------------
sdts

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2010 Saat 11:27
Hastalıklarda oluşan iştahsızlık, vücut savunması ile ilgili. Vücut mikroplarla mücadele için fazladan kana ihtiyaç duyar. Bu kanı önce el ve ayaklardan çekerek temin eder, eller ve ayaklar buz gibi olur, bu tedbirde yeterli olmazsa, sindirim sisteminden kan çeker ve iştahsızlık olur. Siz ilaçla bu sistemi tersine çevirirseniz, vücut savunması zora girer. Bekleyin, hastalık geçsin, iştahsızlık kalırsa düşünürüz...

Mesajı Yazan: sdts
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2010 Saat 12:50
hocam çok aydınlatıcısınız allah sizden razı olsun...
bilmediğim birşeyi öğrendim,ve gerçekten işinizin erbabısınız,bir başka dr olsa eminim kullanmamı yada başka tedavi  yöntemleri yapmamı önerirdi

-------------
sdts

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat