Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

televizyon seyretme ve öpmek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21814
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 06:05

Konu: televizyon seyretme ve öpmek
Mesajı Yazan: nurneva
Konu: televizyon seyretme ve öpmek
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2010 Saat 16:10
14 aylık kızım her çocuk gibi televizyona özllikle reklamlara hasta.gözünü kırpmadan tv seyrediyor,reklamlarda el çırpanları görünce oda el çırpıyo,öpücükler yapıyo.önceden sadece reklamlardı ilgi alanı tv sürekli açık dizilerede göz atıyo,haberlere de, öyle sürekli oturup bakmıyor ama bu beni çok rahatsız ediyor, bende sağlık programları,haberler, eee aradada dizileri seyrediyorum haliyle, sizce günün belllli saatlerinde mi tv. açmalıyım. Bide öpmeyi öğrendi ama sürekli dudaktan öpmek istiyor,biz yanağımızı uzatıyoruz onun yanağını öpüyoruz kızım ısrarla dudaktan öpmek istiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2010 Saat 17:55
3 yaşına kadar ömümkünse hiç izlemesin izleyecekse de sadece çizgi film, bebek kanalları gibi kanalları izlesin. onun uyuduğu veya başka şeylerle ilgilendiği saatlerde tv izlemeye gayret edin. diğer saatlerde tv kapaı dursa çok daha doru olacaktır 

-------------
özlem

Mesajı Yazan: sdts
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2010 Saat 09:31
benim oğlumda 14 aylık trt çocuk izlemekten çook zevk alıyor onun dışında pek takıntısı yok reklamlara da çok bağımlı değil.bende çok işim varsa oda da yalnız bırakıp tv izlemesine izin veriyorum ama tv kapalı olunca bana kumandayı getiriyor açmamı istiyor :) bakmasa bile açık olmasını istiyor Confused ama o uyanıkken haber,dizi vs.. asla izlenmiyor
bu durumda bi sakıncısı varmı dr hanım ?

-------------
sdts

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2010 Saat 14:47
evet tvnun açık olması sırasında yaydığı ışınların verdiği zararın yanında sürekli tva bakmak çocukları pek çok açıdan olumsuz etkiliyor. nasıl çamaşır makinemizi sadece kullanacağımız zaman açıyorsak tv.u da sadece izleyeceğimizi zaman açmak doğru olacaktır. tvda izlediği her şeye bakın ve tv.u çocuğunuzu oyalamk için bir araç gibi görmemeye çalışın

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat