memeden keserken
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme ve Memeden Ayırma
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21490
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 09:46
Konu: memeden keserken
Mesajı Yazan: ışıl
Konu: memeden keserken
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2010 Saat 14:03
Özlem hanım merhaba, yazılarınızı, eski maillerinizi belli aralıklarla tekrar tekrar okuyorum, yol göstericiliğiniz için gerçekten teşekkürler. Emin olmak yanlış bir davranışta bulunmamak için sormak istiyorum, 17 aylık oğlumu memeden kesmek istiyorum,sadece meme emerek uykuya dalabiliyor ve geceleri defalarca kalkıp her kalkışında meme istiyor,uyuma ile memeyi bağdaştırmış durumda, memeyi keserken önce gündüz daha sonra gece kesmeyi düşünüyorum, ancak gündüz uykusuna yatarken meme vermeyeceğim için ağlayarak uykuya dalacak, akşam ve gece meme vererek uyursa oğlumun aklını karıştırmış olur muyum? 17 ay yatağında tek başına kucağıma almadan,ağlayarak uykuya dalmak için erken bir dönem mi? Değerli önerileriniz için teşekkürler.. saygılar..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2010 Saat 16:22
emmeden keserken bebekler oldukça zorlanırlar bu nedenle de eş zamanlı olarak yatağına tek başına alıştırmanız zor olabilir. önce gündüzleri kesip sadece gece verebilirsiniz. fakat kısa sürede de geceyi kesmeye gayret edin. gece emmeyi kestiğinizde bir süre kucağınızda uyutmanız gerekebilir. sonrasında da o yatağında yatarken elini tutabilirsiniz, yanına kokunuzu hissedebileceği bir şey verebilirsiniz
------------- özlem
|
|