Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karında sarkma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Plastik ve Estetik Cerrah Prof. Dr. Ahmet Karacalar
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21233
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 17:14

Konu: karında sarkma
Mesajı Yazan: OZU636
Konu: karında sarkma
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2010 Saat 13:16
merhaba  52 kilo ile ikiz bebeklere hamile kaldım ve 70 kilo ile doğurdum  zaten doğumdan 1 hafta sonra bütün kilolarımı vermiştim sadece kilo fazlam vardı 54 olmuştum... gebelik zehirlenmesi yaşadığım için çok hızlı kilo verdim ondanmıdır bilmem karımda çatlakların yanı sıra sarkma var... 1.76 boyundayım kilom ise 54... ikizlerim şuan 18 aylık acaba karın germe ameliyatı  önerirmisiniz. önerirseniz bu ameliyat çok ağrılı bir ameliyatmış duyduğuma göre bebeklerim henüz küçük sizce erken mi bu ameliyatı düşünmek için, inanın çok utanıyorum bu sarkıklıktan dolayı. ayrıca hamileliğimin 5.ayında apendisit ameliyatı olmuştum  gebelik dolayısıyla özel bir teknikle yapılan ameliyat sonrası da göbeğimde fıtık oluş oda çok çirkin görünüyror. bu ameliyatla oda düzeltilebilirmi ve bu operasyonun iyileşme süreci tam olarak ne kadardır.

-------------
İKİZLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmet karacalar
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2010 Saat 19:50
Merhaba:

Özellikle sarkma var ise karın germe ilk seçenek. Erken değil, ancak çocuk bakımını işlemden sonra 10 gün kadar yapamazsınız. Fıtık da aynı seansda halledilir. Hoşcakalın..

-------------
Prof.Dr.Ahmet Karacalar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat