beslenme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21177
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 22:56
Konu: beslenme
Mesajı Yazan: baran
Konu: beslenme
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 00:51
hocam benim oglum 4yaş 3aylık 21 kilo 114cm beslenmemizde bir sorun yok fakat öglen yemegi yedigi zamanlarda akşam yemegini zorla yiyiyor bende öglen yegi zamanında meyve ve süt veriyorum akşam yemigini daha iştahla yiyiyor.öglen yemegi yememesi gelişimi etkilermi.böyle yapınca günde 750ml süt içmiş olyor.öglen yemegi yedigi zaman meyvede pek fazla yemiyordu şimdi meyvesinide yiyiyoraklıma takıldı aydınlatırsanız sevinirim .şimdiden teşşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 15:20
Günde 1 defa yemek yemesi, zaten benimde tavsiye ettiğim bir husus.. Dediğiniz gibi, süt daha önemli..
|
Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 15:29
hocam benim kızlarımda günde 2 kez çorba yiyorlar çok sevdikleri için yediriyorum bende. yemekte yiyorlar.ama çorbayı daha çok seviyorlar.. sütü günde yaklaşık 200-250 cc içiyorlar... çorbayı 2 öğün vermelimiyim ? süt miktarını arttırmalımıyım...? yoksa bu düzen ile devam edeyim mi?
hocam birde kızımın kilosu ayına göre fazlamı..31 aralıkta tartıldı 11,100 kg...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 15:50
Nerde ise 2 kilo fazlası var.. Günlük sütü en az 500ml. olmalı.. 2 öğün çorba fazla. Siz sadece karın doyuruyorsunuz, mühim olan beslemek.. İkisi farklı...
|
|