Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21133
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 15:22

Konu: karın ağrısı
Mesajı Yazan: karengürsel
Konu: karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2010 Saat 23:13
hocam karın ağrısından durmuyo fitil yapa yapa alışmasındn korkuyorum bişey var ama anlamadım bi kaka yapmak bukadarmı zor  gece gündüz uyku yok 11 aylık çok daraldım artık...kaka normal festal bişey yapmadı gibi aynı yani... çok yemio 2,5 saatte bir sadece anne sütülaktazim kullanıyorum zeytinysğlı pamukla yaptırmaya çalşıyorum... acaba görseniz daha net bişey söylemeniz dahamı kolaylaşır...

-------------
krngrsl

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 11:01
FMF denilen (Ailevi Akdeniz Ateşi) denilen nadir bir hastalık vardır, "Colchium Dispert" diye bir hapı var, günde 1 tane verin, 2 gün sonra görüşelim.

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 15:28
hocam hiç ateç yokki bide ırsi olması gerekmiomu bizde yok böle bi rahatsızlık...

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2010 Saat 12:58
İsminde "ateş" geçiyor ama ateş yok... İlaç zararsız siz 2-3 gün verin, sonucu konuşalım..Tahlili çok zor, ağrılı devrede "Fibrinojen" tayini yaptırmanız gerekli.. Ağrısız iken kan alırırsa bir işe yaramıyor... En kolayı, ilacı denemek.. Eğer bu hastalık değil ise ağrı devam edecek..

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2010 Saat 15:54
anladım hocam...
-size bişey danışmak istiyorum daha doğrusu bi gözlem hocam sanki karene benim sütüm gaz yapıo çünkü karnı gurul gurul karın ağrısı gaz sancısı aslında sizce benim sütüme alerjisi olabilirmi...
-size getirmek istiyorum ama çok önceden randevu almak gerekiyomuş ölemii

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2010 Saat 17:11
hocam size gelmem lazım yakaren çokl ağlıyo sizi tanıdıktan sonra başka bi doktora götüremem ...bi görmenizi istiyorum ne yapmalıyım...

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2010 Saat 14:25
hocm karen dünden beri uyuymadı sizin uayeneden sonra evde göğsü iyice doldu çok öksürüyo nefes alamıyo bide karnı çok ağrıyo kakada yapamadı dün bi tane panalgine yaptım yinemi yapsam o fitilde 3 saat işe yaradı sonra yine aynı oldu hocam hastanede nefes açtırmak için hava veriyolar ya yaptırsammı

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2010 Saat 15:52
Serum fiz işe yaramıyorsa, İliadin kullanın. Ateşi yok, merak etmeyin.. Evde buhar yapabilirsiniz..

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2010 Saat 13:03
Biraz kucakta daha fazla vakit geçirmesi lazım.Ciğerlerinde ciddi bir problem olan çocuk, meme ememez, ikide birde nefes alabilmek için memeyi bırakır. Sakın öksürük kesici ilaç vermeyin. Ateşide mümkün olduğunca düşürmeyin. Ancak rahatsızlık duyduğunda ateş düşürücü ilacı verin.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat