Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dikiş üstünde şişlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21020
Tarih: 15 Ağu 2025 Saat 02:03

Konu: Dikiş üstünde şişlik
Mesajı Yazan: selican
Konu: Dikiş üstünde şişlik
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2009 Saat 22:25

benim baştan sona kadar çok sorunlu bir ameliyat ve doğum hikayem var.her şey çok ters gitmişti.asıl sorunum dikiş çizgisinin üst tarafında şişlik var.sanki ikinci bir göbek. iner diye bekledim ama ineceği yok.sizce kötü bir şeymidir.yoksa ben mi abartıyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2009 Saat 23:00
Doğum yapalı ne kadar oldu canımSmile
Benimki iki yıla yakın devam ettiStern Smileçok kötü hakikaten ama geçiyor,şuan oğlum 3,5 yaşında ve hiç öyle bi sıkıntım yok..zamanla düzelir seninkideThumbs Up
Kötü bişey değil ayrıca,o zaten sezeryanın verdiği kötü görüntü malesefDisapprove
Yani korkutma kendini,ama sabır gerek,öylşe hemen geçecek bişey değil.

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: selican
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2009 Saat 23:39
Teşekkür ederim.doğum yapalı bir yıl olacak haftaya.doktora gitmeme gerek yok ozaman.Smile

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2009 Saat 17:09
bende de varr o şişlikkk sert bişi yaaa boydan boya Tongue ablamlarınki geçti hatta göbüş desen heç yokk ama bende sarkma ve harita gibi çatlaklar var bende kesin kalacak Confused

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2009 Saat 22:05
ben  buyüzden gittim dr.ödem dedi sezaryandan sonra ayakta kalmaktan olurmuş.geçer dedi dr.2,5yıl oldu biraz indi okadar.önemli değilmiş.Approve

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:13
bende sezeryan oldum ama bende şişlik falan olmadı ShockedShocked ilk defa duyuyorum Stern SmileStern Smile

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:30
Bikini bölgesinden biraz yukarıda olunca şişlik oluyor ama kilo alımıyla beraber daha da artıyor olabilir. Bende olmadı mümkün olduğunca aşağıdan kesildi. Sadece o bölge sert ama o da elleyince. Sen yine de doktorunla konuş canım.Smile

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:35
Orjinalini yazan: sibel sibel Yazdı:

bende de varr o şişlikkk sert bişi yaaa boydan boya Tongue ablamlarınki geçti hatta göbüş desen heç yokk ama bende sarkma ve harita gibi çatlaklar var bende kesin kalacak Confused

nasıl şişlik sibelim bende yok duygunun dediği gibi bikini bölgesinin az yukarısında ellediğim zaman az bir sertlik geliyor o kadar sende bir görün doktora istersenConfused çatlaklara krem kullansan benim hamileykenki kiloyu biliyorsun göbeğide biliyon son zamanlarda enteresan bir göbek olmuştu hattaLOLLOLçatlağım yok acaba diyorum hamileyken bebe yağı kulandım ondanmı

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:38
Kesinlikle Zeynep bebe yağı çok işe yarıyor. Ben de kullandım hiç olmadı. Ama bu hamileliğimde bazı şeyler ilginç ilerliyor. Hayırlısı olsun. Kesinlikle bebe yağını ben de tavsiye ederim.Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:50
o bu çatlama olayının kesinlikle insanın kendi vücüdyla ilgili olduğunu düünüyorum..tamamen fiziksel bi durum...ben hamile olduğumu duyduğum ilk gün bebek yağı kullandım,ilk günden itibaren hiç atlamadan hergün kullandım hemde,arada badem yağı ve başka kremlerde kullanıyordum ama bebek yağını hiç eksiltmedim..buna  rağmen çatladı..yani çatlayacağı varsa çatlıyor hiç bişey kurtartmıyor malesef...tabi herşeye rağmen kullanılması gerek..
şu şişlik için doktora göründüğümde sıkıntı yok demişti bana,sertlik ise hala bile var,hatta hissetmiyorum...

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:54
Hilal çatlaklar zayıf kişilerde daha fazla görünürmüş.
Sen maşallah çok zayıfsın.
Ben mesela Nil'e hamilelikten 4 yıl önce 71 kiloya ulaşıp 54 kiloya düştüğümden vücut kilo alımına vermesine alışıktır belki. O nedenle de çatlak olmamıştırBig smile

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:56

hımm,bunu bilmiyordumSmile

çok cılız değilim artık hem benBig smile

ben çatladım ama buna rağmen iyiki kullandım derim hep bebek yağını,çünkü kullanmasam belki çok daha fazla ileri boyutta olurdu..
birde şu çatlaklık olayında ırsılikte var sanırım annemdede var çatlak çünkü,ama teyzelerimde yok,bu nasıl bir çelişkidirLOLhani ırsiydiLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 11:05
ben evlendiğimde 47 kiloydum ve 2 yılda 60 oldum LOL ozaman aldım verdim bacaklarda çatlak vardı zati... biliyordum hamişkende olacaktı Tongue ve oldu Tongue
hilal dediyse herşeyi kullandım hemde herşeyi... ne duyduysam 5, ay bitmesiyle başladı çatlaklar Tongue hemde harita gibi Tongue kilo verdim ama o çatlaklar resmen yarık gibi şuan Confused vee o iz çok sert acı hissettiriyo bazen Confused 1 yıla az kaldı zaten kontrole gidicem smear testi için ozaman sorucam Smile

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 15:49
benim 2.5 ay oldu şişlik yokta sertlik var sertlik üstündede his kaybi hisstmiyrm o kısmı oda normal sanırım.. şişlik belki hamilelikte alınan kilolardan kalmış olabilir

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 10:12
benim de 8 ay oldu.dikişlerimde şişlik yok.sadece dikişim tam düz kesilmemiş.sağ taraf hafif yukarı kaymış,o tarafta dikiş üstünde minik bir şişlik var gibi. ben de dokunduğum zaman sertlik geliyor içten içten.o sertlik ne zaman geçer acaba ben de onu merak ediyorum.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ikikuzum
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2010 Saat 01:55
ah bende sinir oluyom o catlaklara.51 ile hamile kaldim 73 ile doguma girdim.karin bölgesi,bacagim zaten boyda boya catlak dolu.

ikinciyede hemen hamile kaldim.kilolarin hepsi gitmeden yine geldim 74 kiloya.simdi 60 kiloyum.bu kilolar gidiyor bende ama catlaklar hala orda

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2010 Saat 14:23
kızlar benimde göbeğim harita gibi oldu çok kötü dikiş bölgesindede hafif bi şişlik var.4 ay oldu zamanla geçer dedi zaten doktorda.göbeğimde sarktı gülerken sallanıyo göbeğim sallandıkça daaha çok gülüyorum.eski halime dönebilicekmiyim acaba çok iştahlıyım herkes emzirme döneminde ki,lo verir ben alıyorum..

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2010 Saat 14:26
LOLsen beni anlatiyonaaaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLsislik gitmiyor tam bir senede gitti benimki halada uyusuklugu var göbekler asagidami yukardami yolunu kaybettiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2010 Saat 14:45
LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2010 Saat 02:27
ayyy yasmın LOLLOLLOLLOL çok yaşa emi LOLLOLLOL

bende de şişlik var ama ben hep veremedıgım kılolara yoruyorum Confused ve şimdi tekrar hamıleyım gene şişiyorum Confused his kaybı bende de vardı şimdi cok azaldı  ıkıncıde ne yapıcam bılmıyorum ıkıncı sezeryan bıraz zorlu oluyo zor geçiyo dıyolar Unhappy 

Mesajı Yazan: hanzade
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2010 Saat 22:24
slm bende çatlak falan yok ama karnım havası inmiş top gibi hala şişlik var bir de göbek çevrem güneşte yanmış gibi esmerlemiş önceden yoktu karnım acaip oldu zamana bırkacam olmazsa artık krem veya spor mu ne lazımsa yapmak gerek üst bacaklarımda da yırtıklar olmuş.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat