dekonjestan ve burun atemizleme setleri???
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20772
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 18:36
Konu: dekonjestan ve burun atemizleme setleri???
Mesajı Yazan: zlemyayl
Konu: dekonjestan ve burun atemizleme setleri???
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2009 Saat 22:25
sevgili hocam.. bundan 1 ay öncesinde infulenza A yı-şu yada bu demeden sayenizde ilaçsız atlattık.. öncesindede bronşit olayımız vardı.. FAKAT SONRASINDA2 GÜN ÖNCESİNE KADAR HEP KAPALI BURUN VE GENİZ AKINTISI-EŞLİK EDEN HORLAMA OLDU!KBB uzmanına götürdüm-küçük bir geniz akıntısı dışında-basit bir üsye dedi ve viral diye hiç ilaç vermedi..2 gün önce yine buğazımda acı tet dedi-ertesi gün buğaz ağrısı ile kalkıp gün içinde buğazı geçti-bu kez şırıl şırılburun akıntısı-hafifateşde eşlik ediyorvebu gün 1 kez kusma..ben her gece cold-mix le burun tıkanıklığına bir nebze çözüm buldum fakatGENİZ AKINTISINA NAFİLE!!! dekonjestan öneriyo doktorumuz-ya sudafet ya aktifet.. ne dersiniz.. birde burun temizleme için çok daha iyive etkili diye SİNÜS-RİNCEneil meddiye birhazır kit.. fikriniz benim için çok kıymetli -ne dersiniz hocam???nerdeyse 15 günde bir nezle-üsye. okula başladığından beri böyle--bu arada 4.5 yaşında kızım..burnu yara bere oldu şimdiden-ve dudaklarda-onlarada bepanten sürüyorum-doğrumu yapıyorum??bal-limon-zencefilede devam tabii.. şimdiden teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2009 Saat 12:21
Burnundaki yaralara "Thiocillin" pomat kulanın. Akıntı normal grip seyri, İlaçlarla kurutmanız çocuğu daha kötü yapar, hadiseyi göğüsüne indirir, "bronşit" olayınız bir daha olur. Şimdi "sugibi " olan akıntı zamanla süt gibi sonra "Bally" gibi olup geçecek, biraz sabır...Sin...-Ri.. bu yaşta kullanabilirmisiniz, çocuk nasıl reaksiyon gösterir bilemiyorum, benim dedikleri önce yapın, yeterli omazsa, deneriz.
|
Mesajı Yazan: zlemyayl
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2009 Saat 17:03
çook teşekkürler Kadir bey.. haklısınız, hakikaten gece denedik -kullanamadı-bir dolu yuttu garibim.. ben bu yetişkin halimle kendimde denedim. genzim yandı-alnım-başım ağrıdı ve diğer delikten falanda ifrazat gelmedi:))sinomarine devam bu durumda-gece geniz ve buğazdan dolayı 2 kez ÖKSÜRÜK yüzünden kustu ve bugünde öksürük tam gaz.. SABIR sizin erdemlerinizden biri hocam.. Bizde tabii ki sabredip-biran önce geçmesini bekliyecez ama bizde DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE ALERJİ TETİKLENDİĞİ İÇİN HER ENFEKSİYONDA- İŞLER ÇOOK UZUYOR. S onra okul-sonra yeni bir enfeksiyon-gene heep ayı kısır döngü.. ALLAHTAN SİZ VARSINIZ
|
|