Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Otit /Kulakta likit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20717
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 06:57

Konu: Otit /Kulakta likit
Mesajı Yazan: Derin
Konu: Otit /Kulakta likit
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2009 Saat 22:22
Sayin doktor, Gecen hafta oglumun kulak agrisindan sonra Burun-Bogaz-Kulak doktoruna goturdum, otit dedi, ve sik bu kis nezle olmasindan kulaklarinida sivibuldu, analjezik ve antibiotik verdi.
Birkac gundur bizi cok iyi duymadigini, cok sesli konusursak, cok iyi duymadigini ifade ediyor)hatta yanimiza gelip "anlamadim" diyor...hic onceden boyle birsey olmadiydi, sizce bu kulagindaki siviya mi bagli?

vegetasyonlari (galiba geniz eti deniyor turkcede), onlar cok buyumus oglumda, ve onu general anestezi ile alicaklar 2010 yilinda, bunun hakkinda iyi bilgi aldim, ve burada (isvicre), kisa surede entervansyon yapilip cocugum ileriki zaman icin daha rahat olucakmis (sik nezle olmaz, ve geceleri daha rahat uyuyacakmis,...) Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?Oglum 5 yasinda..
Simdiden degerli cevaplariniz icin tesekur ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2009 Saat 10:21
Bu gibi kulak durumlarında, ilaçlı burun damlaları(çocuklar için olanından) Otrivine Ped. gibi : 3 gün, günde 2x2 şer damla damlatın. Sonrada serum fiz 4 saatte bir(uyanık iken) 10'ar damla her iki burun deliğine damlatın.. Tafsilatı eski maillerde var.Geniz etinin alınması sık nezle olmasını önlemez. Geniz etinin olup-olmaması mikropların umurunda bile değildir. Ameliyat sadece rahatlık sağlar.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat