yemek yerken kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20607
Tarih: 19 Eki 2025 Saat 06:13
Konu: yemek yerken kusma
Mesajı Yazan: erınç
Konu: yemek yerken kusma
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2009 Saat 15:06
merhab kadır bey arkdasımın 2 cocugu var bırı 2 bucuk bırı 7 aylık ıkısıde yemek yerken oguruyorlarmıs buyune sıpraktın kullandı ılk gun faydasını gormus 2 yada 3 gun ıstahsızlık ogurme devam etmış zaten cıgnemeden yutuyormus kucuk olan ıse gece 2 de sut ıcıp sabah 11 de kavaltı yaparken oda ogurup bazende kusuyormuş okadar saat ac kaldıgı halde yemıyormuş dusunun yanı arkadasım napıcanı sasırmış kafayı yemk uzereyım dıyor sızın cvb beklıyorum bu arada buyunu doktora goturmustu bısey cıkmamıştı
------------- olusum benım (NURGÜL)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2009 Saat 12:36
Bazan aşırı beslenenlerde bu durum oluyor... Eğer kiloları normal veya fazla ise, annenin dikkat etmesi gerekir, yoksa çocukları çok şişman olur. Herhalde, yeryüzünde çocuklarına zorla yemek yediren anneler sadece Türk annelerdir. Bir tatil köyüne gidin, orada elinde tabak çocuğunun peşinden koşan anne kesinlike Türk annedir.
|
Mesajı Yazan: erınç
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2009 Saat 14:00
aksıne sıze oncedende yazmıstım buyuk cocugunun 2 kılo eksıgı var demışltınız ustelık 5 saatte cocuk ackmazmı bunların 2 sinede yemek verme hıc ıstemıyorlarmış yedıklerındede oguruyorlarmıs
------------- olusum benım (NURGÜL)
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2009 Saat 19:14
Sipraktin denesinler, tafsilatı eski maillerde var.
|
|