geniz eti.. acil
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20565
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 04:10
Konu: geniz eti.. acil
Mesajı Yazan: öznurgök
Konu: geniz eti.. acil
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 19:23
5 yaşındaki oğlumu geceleri horladığı için geniz eti varmı diye dr. a götürdüm.. geniz eti var .. geniz etinden dolayı iç kulakta su toplaması meydana gelmiş ve sağ kulağında % 35 sol kulağında ise % 45 duyma kaybı olduğunu söyledi.. geniz eti ameliyatı yapılması gerektiğini ameli,yat esnasında ise kulak zarını delip tüp takmayı önerdi. size sorum önce geniz etini aldırıp sonra kendiliğinden duyma kaybının düzelmesi mümkünmü açıkçası kulak zarını deldirmekten yana değilim benim düşüncem geniz eti alınıp eğer düzelme olmazsa tüp taktırmayı düşünüyorum tabi doğrusu bumu bunuda bilmiom diğer bi sorum geniz eti alındıktan sonra % kaç düzelme oalbilir.. ve bunun yanında duyması dr.a göre _400 lerdeymiş. ve çok sık ateşlenio bundan kaynaklı bi durum olabilirmi??
cvbınız için tşk ederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 13:13
Önce, 3 gün "İliadin Ped. damla kullanın..Günde 2x2 şer damla her iki buruna...1 Hafta da "serum fiz" (günde 5-6 defa, 10'ar damla) kullanın, tekrar ölçüm yaptırın, görüşelim..
|
Mesajı Yazan: cerenimo01
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2009 Saat 10:07
hocam şey benim 28 aylık kızmda da var.iliadin kullandım.antibiyotik kullandım.burnu hala tıkalı.gece horluyor.kulaklarında sıvı birikimi ve sinüzit var.sizin dediğiniz gibi 3 gün iliadin ped.3 gün 2*2 kullanıp.serum fizyolojik bir hafta 6*10 kullanın yazmışsınız.ben tonimer baby sprey kullanıyorum.serum fizyolojik damladan alayım mı?yoksa tonimer baby spreyden kaç kez kullanmam gerekir?teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2009 Saat 17:10
Neticede hepsi "tuzlu su" ... İster sprey ister damla kullanın..Günde en az 5-6 defa kullanabilirsiniz.
|
|