ateş 38.2
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20437
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 02:41
Konu: ateş 38.2
Mesajı Yazan: gülden77
Konu: ateş 38.2
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2009 Saat 15:56
hocam ikiz kızlarımdan birine benim tonsilit ,allerjik rinit hastalığım nedeniyle bulaştı ve ateşi bu gece 38.2 ve sabah ise 37.5 olarak zaman zaman yükselip alçaldı.alçalması en son 37.5 ta kaldı.zaman zaman kesik öksürük var bu gün nihayet dra götürdük dr muz ilaç vermeyi sevmiyor fakat peditus yazmaktan da ötede kalmıyor.illaki yazılmalı ise katarin olsun dedim.ne denli güvenli bilmiyorum ama en azından peditus hakkında duyduklarımdan sora..kullanmak mı asla.kilosu için 600 gr eksiği var hemen ek gıdaya başla dedi .mama önerdi sevmedim hocam benim kızım benim pişirdiğim yemeklerin tadını sever.malesef yönetici olduğum için yanında yok olduğumda bunu seziyor ve sorun çıkarıyor hocam bunu da biliyorum bana çok bağlı.alıştırayım değil mi hocam şu ana kadar 3-4 kaşıkla yetiniyordu kızım ek gıda da.niye zorlayayım ki değil mi hocam almazsa ne yapabilirim ki.
------------- gülden
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2009 Saat 12:22
Katarin çok matah bir ilaç değil, onun da öksürük kesici etkisi var.. Hemde, Peditus'dan daha fazla. Ayrıca, Katarin de 250mg. Parasetamol ihtiva eder. Yemek hususunda zorlama.
|
Mesajı Yazan: gülden77
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2009 Saat 12:46
hocam dolven dışında ne kullanmalı o zaman
------------- gülden
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2009 Saat 12:56
Ateş düşürücüler çok zararlı değil. Siz esas, "öksürük kesici" ve "soğuk algınlığı" ilacı diye satılanları kullanmayın..
|
|