Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam acil yardım nolurrr:(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20251
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 09:44

Konu: hocam acil yardım nolurrr:(
Mesajı Yazan: karengürsel
Konu: hocam acil yardım nolurrr:(
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 01:27
kızım 10 aylık oldu hala gaz problemi çekiyoruz uyuuma faslı bir işkence yavrum kıvrana kıvrana sızıyo artık gazınını çıkaramıyo nolur bi çözüm yolu önerilerinizin hepsini yaptım olmuyo bi ilaç ismi yokmu verebileceğiniz nolur hocam fitilde yapmak istemiyorum ama o halini gçrünce bide her gece aynı tablo... gündüz uykularıda aynı gaz çözücü bişey nolurrrr......Cry

-------------
krngrsl

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 13:59
Asla "gaz" için ilaç vermiyorum... 10 aylık çocukta gaz, biraz şüpheli durum... Eğer kaka yeşil renge döndü ise, çok yediriyorsunuz demektir. Onun halledilmesi kolay... Yok, kaka altın veya saman sarısı renkte ve kıvamıda normalse, ciddi bir problem var demektir. Pirinç unu veriyorsanız3-5 gün bir kesin bakalım düzelecekmi?  Diğer gıdalarınıda sıra ile keserek dokunan ne ise onu bulmanız gereklidir. Bunlarda fayda etmezse, barsaklarda bir enzim eksikliği olabilir. Günde bir defa, "Festal" veya İntestinol"  drajeyi, kırıp ezin. yemeklerine katın, 3-5 gün sonra (bayramdan sonra ) görüşelim.. 

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 14:29
hocam anne sütü hariç zaten beslenmio ki... sadece günde 1 tatlı kaşığı ortalama peynir..biraz süt bisküvi (2-3 tatlı kaşığı) bazen de sebze havuç patates tavuk çorbası herzaman diil oda çeyrek kase  okadar ben sadece anne sütü veriyorum
bide bu bağırsakla ilgili probelm nasıl anlaşılcak hocam ne testleri gerekiyor gastroenterolojik bi durummu acaba

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 19:48
Aç olabilirmi?? Acaba çokmu yediriyorsunuz??? Eğer kilo alması az ise, aç kalıyor, kilo alması normalin üzerinde isie çok yediriyorsunuz demektir. Kaka yeşil oluyorsa, çok yediriyorsunuz demektir.

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 23:14

kilosu 10 aylık 10 kg iyi diilmi hocam kaka saman rengi aç kalmıyo kakası cıvık bilmiyorum şaşırdım kaldım artık... DisapproveDisapprove

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2009 Saat 09:41
10kg. nerede ise 15 aylık kilosu.. Biraz kendi haline bırak, zorlama bakalım nasıl olacak...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat