OĞLUM SİNİRLİ
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diğer Sorular
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20175
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 03:20
Konu: OĞLUM SİNİRLİ
Mesajı Yazan: yazım
Konu: OĞLUM SİNİRLİ
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2009 Saat 05:35
MERHABA ÖZLEM HANIM,
SUAN 20 AYLIK BİR OĞLUM VAR VE BEN BAKIYORUM BUTUN ZAMANIMIZ BERABER GECIYOR.OĞLUM ZAMAN ZAMAN BANA YADA YANINDAKI KISILERIN YÜZÜNE VURMA,ANİDEN TV Yİ KAPATMA,AÇMA,GARDIROP KAPAKLARINI ACIP KAPATMA,MESELA CEKMECELERI ACIYOR ÖNCE MUSADE ETMIYORUM ISRAR EDIYOR MUSADE EDIYORUM BU SEFERDE BUNDAN DA MEMNUN OLMUYOR.ALTINI DEGIŞTIRMEK ICIN BILE IKNA ETMEK AYRI BIR SORUN... ÇOK ZOR IKNA OLUYOR.TEK ÇOCUK..
YASADIGIMIZ YERE YENİ TASINDIK.. CEVREMIZDE Bİ PARK YADA ALIŞVERİŞ MRK.GİBİ YERDE YOK.SADECE HAFTA SONLARI TEYZELERIYLE AMCASIYLA YADA YASIT KUZENLERINI GOREBILIYOR.
EVDE ONU DAHA SOSYAL VE KİŞİSWL GELİŞİMİ İÇİN NE GİBİ OYUNLAR YADA YAKLASIMLAR ICINDE BULUNABILIRIM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER
ZÜBEYDE.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: balkız
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2009 Saat 09:52
merhaba benim bebeklerimde 10 aylık ve biri çok hırçınn mama yedirirken kaşıgı elimden alıp atıyoo biberonda mama yerken bırakıyo biberonu tekrar verince alıp atıyoo ayaklarıyla bana vuruyoo ve en önemli sorun kafasını duvara yere durmadan defalarcaa vuruyooo alnı kafası mosmorr tam geçiyo bidaha morartıyo vuruyo kafasını biyerlere ilerde çok sinirli olucak diye korkuyorumm napmalıyımm benn 
------------- iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2010 Saat 21:37
çocuklar kendini sözle yeterince ifade edemedikleri zaman vurarak ifade ederler. 2li yaşlarda ise her şeye itiraz etmek, vurmak, hep ben demek çok karşılaşılan bir durumdur. bu dönemde sonradan evet diyebileceğiniz şeylere hayır dememeye gayret edin. ayrıca sosyalleşebilmesi için haftada bir iki gün bir-iki saatlik oyun gruplarına katılabilirsiniz
------------- özlem
|
|