Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözü geçmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20103
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 09:41

Konu: gözü geçmiyor
Mesajı Yazan: a.yaman76
Konu: gözü geçmiyor
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2009 Saat 22:20
gözyaşı kanalı tıkalı oğlumun (5,5 aylık) sağ gözü 1 haftadır sürekli iltihaplı.öncesinde tobr.ile geçirmiştik.araara olup geçiyordu.şimdi sürekli yapışık.dr.tekrar götürdük.yapcak bişey yok dendi.thiocln.mer.e tobrex verdi.masaja devam dedi.acaba siz bazılarına iliad.öneriyorsunuz.3 gün 2*1ben de kullanmalımıyım.çok üzülüyorumbu duruma.yardımcı olun lütfen.bizler daralmış bir şekilde bir umutla dr.kapılarını çalıyoruz.içimize su serpicek bişey söylemiyorlar.bişey olmazdeniyor.artık özel dr.da pek kalmadı.ilgi iyice azaldı diye düşünüyorum.kusuruma bakmayın.çocuklarımın ikiside hasta olunca iyice bunaldım.sağlıkçıyım ama gerçekten olayların içinde olduğum için bazı şeyler beni çok üzüyor.iyikisiz yanımızdasınız dr.bey.sağolun..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 09:42
Cevap biraz geç kaldı, kusura bakmayın, bu grip yüzünden ...
İliadini kullanabilirsiniz, her burun ve göz damlasından sonra burun köklerine masaj yapın... 2 günde netice alırsanız, İliadini 3 gün göz damlasını 5 gün kullanın... Son iki gün İliadin yeriene serum fiz. 10!ar damla damlatın...

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 10:21
sağolun dr.bey.neticeyibildiricem.büyük oğlum da gözünden opere olmuştu.bunda da böyle bişey.inşllh düzelir de op.olmasına gerek kalmaz..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 12:59
Şimdiye kadar hiçbir hastam operasyonluk olmadı.

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2009 Saat 11:18
içimi rahatlattınız.sağolun dr.bey.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat