Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük,burun akıntısı,ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20089
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 14:11

Konu: öksürük,burun akıntısı,ateş
Mesajı Yazan: a.yaman76
Konu: öksürük,burun akıntısı,ateş
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2009 Saat 12:28
dr.bey iyi günler.büyük oğlum(8 yaş) okuldan geldi ateş 37,9,öksürüyor,burun akıntısı,karın ağrısı,baş ağrısı ve halsizlik şikayetleri mevcut.bademcikleri biraz şiş ve ağız kokusu da var.hiçbirşey vermedim.grip aşısını olmuştu.domuz gribi aşısını istemedik,zaten daha yapmaya gelmemişler.önerileriniz ne olabilir.teşekkürler..

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2009 Saat 22:10
ateş 39,1 lere çıkınca aile hekimimize gittik.aug.es600,forza-dolven 3 saat ara ile regüle,tantum spray verdi.mecbur kullanıyoruz.dili paslı gibi.ağzı kapanmıyor.ateş de inatçı olunca korktum açıkçası.domuz gribimidir!evde 5,5 aylık bebeğim de var.önlemlerimiz ne olmalı? teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 09:52
Domuz gribin benziyor, antibiyotik vermeyin, ateşini düşürmeyin, iyi bir ter atarsa bir günde düzelir.

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 10:29
dr.bey sizden cevap bekledim.ilaçları vermemek için fakat mecbur kaldım başladım.2 kez dolven 3 kez forza verdim.antb.2 gündür 2*1 alıyor.ateşi ilk gece düştü.şu an boğazları şiş,kızarık ve öksürüyor.ballı limon,tuzluy gargara ve sf ile burnunu temizliyorum.for.ve dolve.bıraktım.ateş hep 34-35 lerde gidiyor.burnu da tıkalı.domuz gribi ise aşı olmaya gerek kalmadı heralde.birde evdeki bizler ne yapmalıyız,geçirirmiyiz bizde.5,5 aylık oğlum emiyor.ona bişey ourmu?teşekkür ederim..

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 10:34
birde şunu ekliyim dr.bey.gelen mesajlara cevabınızın birinde dil paslı ise antbk.kullanabilirsiniz die yazmışsınız bir arkadaşa bende buna binaen cevabınız da gelmeyince ateş 39,6 olunca başladım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2009 Saat 13:03
Mikrobu aldı iseniz, 4-7 günde kokusu çıkar.. Proteinli beslenin, ateşinizi düşürmeyin. Dil pası beraberinde ağızda kötü bir koku olursa mühim...

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2009 Saat 11:16
ateşi ilk geceden sonra olmadı hiç.dil pası geçti.sadece antbtk kullnyrz.ağız kokusu da dil paslı iken ilk gün vardı geçti.ilgi ve alakanıza sonsuz telşekkürler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat