Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

izotonik sodyum klorür&askorbik asit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19910
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 23:24

Konu: izotonik sodyum klorür&askorbik asit
Mesajı Yazan: s. özden
Konu: izotonik sodyum klorür&askorbik asit
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 09:59

salgın olan grip virüsünden korunmaları, solunum yollarını açık tutmaları ve de alışkanlığımız olduğu için bu aralar ecz. den deniz suyu almaktan fenalık geldi. bunun yerine izotonik sodyum klorür serum alsam, ağzına iki enjektör saplasam ve burunlarını bu suyla yıkatsam ne olur?

nette bir yazıda okudum c vitamini (askorbik asit) ,  toz halinde  de satılıyormuş. sulandırılarak kullanılabilirmiş. bu konuda ki fikrinizi öğrenmek istiyorum. 
günlük c vitamini takviyesi yaparsak önümüzde ki soğuk günlere bir faydası olur mu?

bu arada çocuklar 10 ve 14 yaşındalar

şimdiden teşekkürler
saygılar

-------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 11:19
Kalabalık evlerde uygundur,artanı atacaksanız, daha pahalıya gelir... C vitaminin, grip üzerine hiçbir faydası yoktur. İngilizce bilenler, bu işi icat eden, 2 Nobel mükafatlı (sonradan sapıttı) Linus Pauling le ilgili "-The dark side of Linus Pauling-"  macerasını  internette araştırabilirler.

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 11:25

ben ve ailem sizi seviyoruzsorulara verdiğiniz cevapları okurken hep gözümün önüne geliyorsunuzEmbarrassed

teşekkürler

-------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 11:36
Linus Pauling; biraz baktımda bu adamın sapıtması gayet normal hocam. dalında hat safhada uzman ama C vitamini ile ilgili uydurukçulukla suçlanmış gayet renkli bir kişilikPig

-------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat