Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

acil ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19832
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 22:00

Konu: acil ishal
Mesajı Yazan: sarp
Konu: acil ishal
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 08:55
günaydın dr bey; oğlum cuma gününden beri ishal ilk baslarda günde 3-4 kez altını ıslatıyordu çok kötü pişik oldu kıpkırmızı çok ağladı dra gittim krem verdi iyileşti bol su içir dedi.içiyor ama zaten iştahsızdı iyice birşey yemiyor sadece biberondan besleniyor zaten onlarıda doğru düzgün içmiyor.2gündür tam ishal oldu daha çok altını ıslatıyor.p.tesi ateşi çıktı gece 37.9 ateş düşürücü verdim iki gecedir durmuyor çok ağlıyor galiba karnı ağrıyor.dün gece çok ağladı ne yaptıysam susmadı en son çarşaflarda salladık.dün gecede ateşi vardı ateş düşürücü verdim.oğlum 1 yasında bu arada .ne yapmalıyım kendi kendine geçer mi? ishal kesici ilaçları tavsiye etmiyorsunuz sanırım ama oğlum zayıfladı birşeyde yemiyor daha kaç gün sürer tavsiye ettiğiniz ilaç var mı ne yapmalıyım sizden cvp bekliyorum hoşçakalın

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sarp
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 09:02
dr bey birde oğlumun bir yasında aşısı varsı kızamık galiba 8 ekimdeydi köydeydik bu perşembe olacaktı hasta olduğu için bir sorun olur mu?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 21:53
İshalde hiçbir ilaç kullanmayın.. Hele "Antibiyotik" asla... Bol sıvı teklif edin, canı ne isterse verin, diyet gerekmez.Kusma ile ishal beraber olmadıkça hiç korkmayın. Kızamık aşısı için acele etmeyin. Toparlayınca gidersiniz.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat