saç
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19672
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 16:19
Konu: saç
Mesajı Yazan: zlemyayl
Konu: saç
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2009 Saat 14:43
sayın hocam.. aslında dermatolog olmadığınızı bilmeme rağmen-engin bilgi ve tecrübeniz-sürekli geliştirmeye devam ettiğiniz donanımınıza güvenerek-birazda utanıp,sıkılarak soruyorum :4.5 yaşındaki kızımın alnın üzerinde 3 parmaklık bölgesinde saçları çook zayıf..cansız ve hatta dökülme var..eskiden kakül bırakılan çocukların alnı saçlanırdı ama bu öyle görünmesine rağmen alında falan değil-alna kadar geride 3 parmak kadar mesafede.OKULA KADAR SORUN SAYMADIK AMA ARKADAŞLARI ALAY ETMİŞLER-ÇOK BOZULMUŞ doğduğu andan itibaren bebek dermatolojik-hemde gayet pahalı olanlarından-ürünler kullandık. şu an da babe pediyatrik kullanıyoruz .AMA YÜZÜNÜN ISLANMASINA TAKIK OLDUĞUNDAN O BÖLGEYİ BAŞTAN BERİ ÇOOK İYİ DURULAYAMADIK TA MI BÖYLE OLDU- diye suçlu hissediyorum. DBÜYÜK OLSA BEPANTEN-BADEM YAĞI-PAPATYA-ISIRGAN VB. MASKELER UYGULANABİLİR AMA ÇOCUKTA ETKİSİNİ TAHMİN ETMEK GÜÇ- en azından benim için!! sizin DOĞAL YADA İLAÇ ANLAMINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ŞAMPUAN YADA MASKE-FRAKSİYON UYGULAYABİLECEĞİM BİR KARIŞIM VARMI.. bu ara sırf böyle bir sorun için hastane ortamına sokmak istemiyorumm. saygılarımla
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2009 Saat 14:52
Bunlar doğumsaldır. Düzeltemezsiniz, zararlı da değildir. Öbür saçlarla kamufle etsin.
|
Mesajı Yazan: zlemyayl
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2009 Saat 17:47
çok teşekkürler hocam,para tuzağı kozmetikten yada şarlatan aktarlardan sakındınız bizisağ olun,hep var olun -cevap vermeniz bile lütuf
|
|