Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjik bronşit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19400
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 20:53

Konu: alerjik bronşit
Mesajı Yazan: elektro
Konu: alerjik bronşit
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 23:37
merhaba kadir bey oğlum altı aylıkken gece soluk alıp vermesi zorlaştığı için acile kaldırdık 10 gün kadar hastana de yatırdılar.alerjik bronşit tanısı koydular.1 yaşına geldiğinde hastalık tekrarladı hastaneye gittik ventolin nebul vererek nefesini açmaya çalıştılar peşinden antibiyotik tedavisi yaptılar .1 ay sonra tekrarladı hastalığı bugün tekrar biz hastane yollarınd tekrar havalar falan verildi 10 tanede devasid antibiyotik iğne verdiler benim sorum bu hep böylemi devam edecek bu hastalığın nasıl önüne geçebiliriz benim gördüğüm bu yapılanlar hep geçici tedaviler bir devamlılık arz etmiyor yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim. bir de bana eve nebulizatör al dediler sıkıştığım zaman ventolin nebulu evde de verebilsiniz dediler acaba bu cihazı alarak evde kendim verebilir miyim teşekkür ederim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 10:05
Teşhis doğrumu idi, tedavi gerekli ve yeterlimi idi, görmeden bir şey söylemek çok zor. Ama o yaşta astım olma ihtimali çok zor ..Ayrıca hem astım, hem antibitotiklik durumun beraber olması nerde ise imkansız bir durum.. Ters bir şey var ama ne???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat