Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antihisteminik-antiallerjik ilaçlar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19292
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 19:24

Konu: antihisteminik-antiallerjik ilaçlar
Mesajı Yazan: zlemyayl
Konu: antihisteminik-antiallerjik ilaçlar
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2009 Saat 23:15
syn hocam-uzamış öksürük tablolarında-hele benim 4.5 yaşında kızımda olduğu gibi geçmişinde kan yada deri testiyle konulmuş akar alerjisi teşhiside mevcutsa-akşam tokkarına çoğunlukla zyr.. yada benzeri ilaçlar-yatmadan öncede ven... şurup yada inhalerler GEREKLİ ÖNGÖRÜYORLAR..HATTA -REFLÜ SİNTRAFİSİ YADA ENDOSKOPİ OLMAMASINA RAĞMEN 6-8 AYKULLANIMIYLA FAYDA GÖRÜLMÜŞSEREFLÜ HASTASI FARZEDİLİP BU İLAÇLARADA TEKRAR BAŞLAYIN DİYORLAR.. ÖKSÜRÜĞÜ ANCAK BÖYLE HALLEDERMİŞİZConfusedbu kadar ilaç-bu küçücük bünyelerde nasıl tolere edilir diye düşünmeden edemiyor -ama tedavi için şartsada almalımıyız-KARAR VEREMİYORUZ..İLAÇLARIN HERBİRİ ECZA DOLABIMIZDA MEVCUT.. NE OLUR yardım-akıl-fikir hocam..ÇÜNKÜ 10 EYLÜLDEN BERİ ATEŞSİZ NEZLE GİBİ VE 3 KASIMDAN BERİ ÖKSÜRÜYOR. Sizin yöntemede devam ediyoruzSleepy

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:34
Bu yaştaki hastaların, istisnasın hepsine sizin çocuğa verilen ilaçları veriyorlar... Bunlara böyle bir eğitim verilmiş.. Benim hiçbir hastam bu şekilde tedavi görmüyor.. Bunlara kalırsa, bütün çocuklar astım, bütün çocuklarda reflü var... Siz benim anlattıklarımı uygulayın...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat