Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kreş ve ilişkiler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19114
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 18:53

Konu: Kreş ve ilişkiler
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: Kreş ve ilişkiler
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 15:43
Merhaba  Özlem Hanım,

Kızım 27 aylık,kayınvalidemlerle altlı üstlü olturuyoruz.Çocuğun sürekli kendi evlerinde olmasını istiyorlar,üst komşumun kızımla aynı yaşta oğlu ve kızı var.Onlarla görüşmesini istemiyorlar.Ve tabiki kreşe gitmesinide istemiyorlar.Ama kreşe yazdırdım ve başladık.Fakat 3 yaştan başladığı için(2 yaş oyun grubu oluşturacak kadar potansiyel yok,burası küçük bir ilçe)Sıkıldı ve beni bırakmak istemiyor,bundan dolayı ara vermiştik ama haftada 3 gün sabah 9dan öğlen 12 ye kadar götürmek istiyorum tekrar.Kızıma zararı değil faydası oldu okulun,çok güzel şeyler öğrendi.Atatürk,hocam yemek,hocam makarna deyip durduLOL

Kızım sadece bana düşkün değildi,şimdi ise onu bırakıp gideceğim zannediyor ve beni de yanında istiyor.Ama evde durursa kayınvalidemlere götürmek istemediğim için(bana yanlış gelen cümleler öğrettiklerinden) ve onlarda bize gelip çocuğa ve bana duygusal baskı yaptığı için okula gitmesinden yanayım.Yoksa ben çıldıracağım.

Sizinde fikrinize ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2010 Saat 22:43
çok uzun bir süredir cevaplayamıyordum. şu anda ne yaptığınızı bilmiyorum ama haftada 2 veya 3 gün 3 saat gitmesi çok uygun olacaktır. büyüklerin itirazlarını çok dikkate almamaya çalışın. çocuğunuz başlangıçta size daha çok yapışsa da bir süre sonra alışacaktır

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat