Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimin beslenme saatleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18950
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 02:09

Konu: bebeğimin beslenme saatleri
Mesajı Yazan: hüseyin can
Konu: bebeğimin beslenme saatleri
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2009 Saat 21:12
kızlar bebeğim 6 aylık oldu yavaş yavaş ek besinlerede geçtik fakat hangi saatte hangi besinleri vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.siz neler veriyorsunuz bebişlere tavsiyelerinizi bekliyorumSmile

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2009 Saat 21:28
ahhh...ahhh ben böyle bir topic arıyordum...Eylül 10. ayını bitirecek ama ne yiyor derseniz...kuru ekmek ve peynir yedirebilmek için çubuk kraker....
bir ara iyiydik ama şimdi yemiyor.
ben kahvaltıda bebe bisküvisini çok kullandım. süt le ezip içine peynir,öğütülmüş ceviz,kabak çekirdeği (çinko açısından) filan koydum.
yumurtayı yemedi...yemiyorda..omlet bile yaptım olmadı.
 öğleden önce meyve püresi
öğlen uykudan sonra kemik sulu,tavuk sulu, çorba...mercimek ve yaylayı sevdi.sebzeyi yemedi.
ikindide yoğurt. genelde dano--leri veriyorum
akşam yemeği biz ne yiyorsak ondan sularından filan veriyorum.
birdönem buğdayla mamalar hazırladım. pekmez-ceviz-fındık la filan zenginleştirdim.onları yemişti...ama şimdi onlarıda yemiyor.
ben sanırım dişler diyorum.yada bir dönem geçecek.fakat anne sütü ağırlıkta hep.

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: nazenin
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2009 Saat 21:36

sabah yumurta bebe bisküvisi  peynir blanderden geçirip verebilirsin .öğlen patates havuç ve az da kabak tan oluşan sebze  çorbası ikindin yoğurt veya elma püresi akşamda az yağlı  ve çok tuzlu olmamasına dikkat ederek baklagil sularından ya evde ne yemek varsa ondan verebilirsin kızım 4 yaşında deneyim yok değil yaniLOL

-------------
didem bekar

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2009 Saat 21:53
sabahları bende peynir, yumurta sarısı, çok az tereyağı, pekmez, cici bebe ve sütten oluşan kahvaltı veriyorum. öğlene doğru meyve püresi. öğleden sonra çorba  ben kimi zaman mercimek çorbası kimi zaman terbiyeli tavuk çorbası yada sebze çorbası veriyorum. yoğurt veriyorum. tahıllı mama yapıyorum. akşam yemeklerimizi ona göre yapıp onlardan tattırıyorum. pirinç unu maması yapıyorum sütle. ben mümkün oldukça herşeyden vermeye çalışıyorum fazla kasmanın bir anlamın yok. yadiği sürece bence herşey verilebilir. yeterki bebeğe uygun hazırlansınLOLLOLLOLLOL

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: Esra
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2009 Saat 22:58

hep 3 satde bir verdim çcuklara bebekken...sabah 9 da kahvaltı yumurta peynir,zeytin ezmes,reçel,öğlen çorba yoğurt,ikindi meyve püresi bebe büskivisi süt(karışım),akşamda muhallebi(pirinç unu,buğday nışastasını karıştırmıştım) gecede mama..ama büyüdükce herşeyi verdim hiç sakınmadım...yanlız ceviz çok yağlı ağır gelmezmi?

-------------
http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2009 Saat 23:22
sabah uayndiginda tahilli sutunu içio 200-250 ne kadar isterse
iki saat kadar sonra bakicisi kahvalti verio biskuvi falan akri$trio, ne koyyo tam bilmiorum :)
uyyo
uyaninca evde pi$en etli sebze yemegi  uzerine yogurt yada labneiki -uç saat  sonra meyva puresi yada sut
yine
sonra içerse sut
aksam yatamdan oncede yine tahilli sut :)

ama kizim 1 ya$inda size uymaz bu menu

ben 6 aylikken, sutum boldu , kahvaltisini ble kendi sutumle hazirliodum , yumurta sarisi nin çeyregi, biskuvi, meyvali labne, pekmez , az tahil sutumu yaad sutu kari$tirip veriodum
bide oglen pirinçli  sebze ha$alyip blanderdan geçiriodum ama tam pure olamyacak , hafif taneli

kalan ogunlerde de hep emziriodum

bunlarida vermezdimde i$e ba$alyacakdim ve kziimi bakiciya verdim , ali$amsi için mecburdum :((

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2009 Saat 01:31
bızdede tunaya neler hazırlamıstım neler.sabah kahvaltısı tam tekmıldı.ara ögunde yogurt.hemde kendım yapıyordum.öglen sebze püresı baklıytlar varsa et haslardımsuyunu kendısını mınık mınık koyardım ıcıne.ıkındıde meyve püresı yada meyve yedırırdım aksam bız ne yersek tabakta ezıp ondan verırdım.gece emıyordu.1.yasından sonra sute alıstırana kadarmuhalebı verdım.sonra gece yatmadan önce ballı sut.hala devamedıyorumballı sute gecelerı.aklıma gelmısken söylıyım gece yatarken ıcırılen balı sut eger cocuk hasta ıse ve balgamlı öksurugu var ıse.bunu dahada zorlastırıyormus.okudugum yazının yalancısıyım..sımdı ceylıne.yavrum hıc özel bırsey hazırlayamıyorum.vaktım olmadı.tuna kadarda ıstahlı bır cocuk degıl zaten.ma kahvaltıda yumurta peynır bal vb.seyler verıyorum.öglen yemek ne varsa aksamda aynı.arada meyve verıyorum ezıp pudıng yapıyorum muhallebı falan falan ebrucum.ne zor demı sıl bastan yenıden baslamak..senı en ıyı anlayan benım herhalde..LOL

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2009 Saat 01:33
unuttum; elını korkak alıstırma yemıyosa yemıyo dıye tuhler vahlarda cekme herseyın vaktı zamanı var ve herseyı severek yıyecek dıyede bır kural yok.az az sonra bır kasık artırarak verılebılır.önemlı olan tadını alması sımdılık.sonra az cok kestırırsın ne yıyıp yemedıgını..Approve

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 16:55
sabah 7 de bırakıyorum.
saat 9 gibi yulaflı kahvaltı maması hazırlıyolar saat 11 gibi meyve püresi saat 1 1,30 gibi sebze püresi (pirinç kabak patates havuç maydonuz brokoli falan) bunları bazen değiştiriyom. saat 2 gibi yoğurt 100mlkadar. saat 4 ,30 sağılmış anne sütü 240 ml akşam 6,30 geliyom çoğunlukla beni emiyo sabaha kadar. ama bazen can sıkıntısı muzlu mama aldım onu veriyom (kaşık maması)

bu hafta kahvaltıya geçicem.

süt içine bebe bisküvisi labne çeyrek yumurta sarısı 1 çay kaşığı pekmez tereyağ karıştırıp vercem.
çorbalara başlıcam püre harici özellikle bezelye çorbası sebze çorbası ve yoğurt çorbası... bazen ıspanak çorbasını da yapsam diyom. ayrıca yoğurt süt..ş bab...m..x mi ne onu alıyom arada mayalamayı unutursam veriyom. meyve mevsimine göre ne varsa ama şuan mandalin ve portakal vermicem ekşi...

süte alıştırıyom yavaş yavaş...

ben 6 aylık menüm bu...

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 12:16
bu beslenme programım
yaklaşık 2 aydır beslenme aralarını 4 saate çıkarmaya çalıştım. şimdi 6-8 ay 5 saate çıkarın diyorlar...

Sabah 6,30 emziriyorum.

Saat 9 gibi kahvaltı (100cc devam sütü (bazen pastorize inek sütü) içine 1 çay kaşığı labne (beyaz tussuz peynir olabilir) 1 çay kaşığı tereyağ 2-3 bebe bisküvi gün aşırı yumurta (çeyrekle başladım şimdi tam veriyom) bazen de 1 çay kaşığı pekmez) bazende hazır kahvaltı mamalarından...

saat 1 gibi sebze püresi (aklına ne gelirse mevsime göre) bazen çorba (yoğurt sebze tarhana bazen yemek (tavuklu sebze yemeği kabak yemeği) çorba ve yemekleri biraz sulu hazırlıyoz ki içine şu etinin ekmekleri varya bebekler için onu koyuyoruz.

tabi tüm herşey tuz ve şeker katılmadan yapılıyo yağda çiğ olarak üzerlerine 1 çay kaşığı dökülüyo
saat 2,30 yoğurt (1 subardağına yakın yiyo) bazen yemek arkasından da verdiğimiz oluyo ama genelde sonra yemeği tercih ediyo...
meyveyi bazen yoğurdu ile veriyorum bazende sade (genelde ısırarak yemeği seviyo)

saat 4,30 - 5 gibi benim sağdığım sütü içiyo (genelde 180-210cc arası ne çıkarsa yani)

saat 6,30 gibi evdeyim ve sonra hep emziriyorum sabaha kadar.

bazen biz sofrada yemek yerken özendiği oluyo kendi yemeklerimizden tattırıyom yada az bişi mama hazırlıyom.

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 12:16
kızlar ilave söyliceniz bişiler varmı bu programa

annemler tarhana yapıyorlar bu hafta sonu artık oğlum tarhana çorbasıda içecek... artık herşey vermek istiyorum ve artık kahvaltılarda karışımı hiç sevmiyo bende ayrı ayrı vermeyi öğretecem inşallah Smile

-------------

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 12:19
karışım sevmiyosa verme siboş. o karışımı kendinin yediğini düşünsene Dead ayrı vermeyi dene. Bide o mırç ettiğin sebzeler varya onlarıda tek tek yap ayrı ayrı tadlarını alsın.

Afiyet olsun paşama Approve

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 12:33
doğru diyon ezoş iğrenç tadı var zaten Dead artık tek tek vereyim bali ıspanak çorbası tarhana şehriye çorbası başka ne verebilirim. geçen gün tavuklu bezelye yaptılar onu sevdi...

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 12:50
Brokoli deneyebilirsin. Mercimeğe mercimek yapabilirsin bol bol Smile Lahana deneyebilirsin çorbasını yada yemeğini kapuska gibi. Çorbaların içine kıyma yada et koyardım ben Egeye blendırdan geçirdinmi ette yemiş olur.  

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 12:56
mercimek 8. ay dediği için yapmıyordum.
brokoliyi sebzeli karışımda yemedi ama haşlayıp bölüp bölüp ekmek gibi yedirdiğimde çiğniyo yutuyo LOL lahana denemedim hiç deniyeyim prinçle yapayım bali... tavuk ve balık alıştırmak istiyorum ilk olarak. kırmızı eti 2. plana atıyorum annesi tavuk yemezlerden olduğu için veleti bali tavukları tusem gibi löp  löp götürsün istiyom LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 13:04
Yarasın paşamaaaa LOLLOLLOLLOLLOLLOL onlara alıştır bir ay kadar önümüzdeki ayda kıymaya geçersin. Balığa alıştırmak zor oluyo kokusundan dolayı onuda ilk başta bişeylerin içine karıştırman lazım.

Biz çok yeriz ailece balığı ben Egede sevsin diye yemek gibi yapıyordum balığı belki sanada faydası olur.

-------------

Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 13:52
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

bu beslenme programım
yaklaşık 2 aydır beslenme aralarını 4 saate çıkarmaya çalıştım. şimdi 6-8 ay 5 saate çıkarın diyorlar...

Sabah 6,30 emziriyorum.

Saat 9 gibi kahvaltı (100cc devam sütü (bazen pastorize inek sütü) içine 1 çay kaşığı labne (beyaz tussuz peynir olabilir) 1 çay kaşığı tereyağ 2-3 bebe bisküvi gün aşırı yumurta (çeyrekle başladım şimdi tam veriyom) bazen de 1 çay kaşığı pekmez) bazende hazır kahvaltı mamalarından...

saat 1 gibi sebze püresi (aklına ne gelirse mevsime göre) bazen çorba (yoğurt sebze tarhana bazen yemek (tavuklu sebze yemeği kabak yemeği) çorba ve yemekleri biraz sulu hazırlıyoz ki içine şu etinin ekmekleri varya bebekler için onu koyuyoruz.

tabi tüm herşey tuz ve şeker katılmadan yapılıyo yağda çiğ olarak üzerlerine 1 çay kaşığı dökülüyo
saat 2,30 yoğurt (1 subardağına yakın yiyo) bazen yemek arkasından da verdiğimiz oluyo ama genelde sonra yemeği tercih ediyo...
meyveyi bazen yoğurdu ile veriyorum bazende sade (genelde ısırarak yemeği seviyo)

saat 4,30 - 5 gibi benim sağdığım sütü içiyo (genelde 180-210cc arası ne çıkarsa yani)

saat 6,30 gibi evdeyim ve sonra hep emziriyorum sabaha kadar.

bazen biz sofrada yemek yerken özendiği oluyo kendi yemeklerimizden tattırıyom yada az bişi mama hazırlıyom.

sibel maşalah menünde beslenmeside çok güzel arkadaşım.ClapClap

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 13:59
sağol canım...

ezom bu akşam balık alıcam şimdi ilk olarak hangi balıkla başlasamki?? bide nasıl vereyim yemeklerine kat dedin ama mesela neyle karıştırayım???

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:09
Sibel fletosu çıkarılan balıklar varya mezgit, mırlan onlardan al önce. Eti kırmızı olan balıklara sonra geçersin. Tavaya soğan doğra, domates rendele, az bi yağ koy kavur onları önce. Sonra at balığı içine yemek gibi ğişsin öyle yedirmen daha kolay olur hem balıkta çiğ çiğ kokmaz çocuğa... zaten iki lokma yese yeter ona.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:24
domates de zararlı gelmezmi bu aylarda ezom ayy heryerde okuyom da şuna şu aylıkken buna bu aylıkken diyolar ConfusedTongue

mezgit alam bali Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:37
heryerde ilk dil balığı somon verin falan diyolardı yağlı oluyomuş somon omega açısından zenginmiş falan Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:41
bende ilk somon balığı verdim.
 balık çorbası yaptık. birde ben ızgarada öyküye çok yaptım balığı. kendi yağıyla. balığa ben 8 aydan sonra başlamıştım. şuanda da öykü alıştı sayılır balığı tüketiyoruz.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:42
sitelerde 7 aydan önce başlamayın diyo ama kendi doktorum ve kadir bey 6. aydan sonra herşeyi yiyebilir dedi...

bi tarif buldum sende öyküye böyle mi yaptın???

• Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
  • 200 gram dil balığı
  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük patates
  • 1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
  • 1/4 küçük kırmızı soğan
  • 1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
  • 300 ml sıcak su

Balık çorbasının yapılışı:

Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.

Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:43
ben öyküye kış aylarında birde ıhlamur-bebe bisküvisi ile veriyordum. ara öğün olarak bazende gece. şuanda da devam ediyoruz. öykü ona güçlenme çayı diyor :) ve istiyor..

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:43
ben birde sabah kahvaltısında reçel yerine kuşburnu yediyorum. kendimiz yaptık. oda çok sağlıklıdır. (mermelat şeklinde yaptık)

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:45
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

sitelerde 7 aydan önce başlamayın diyo ama kendi doktorum ve kadir bey 6. aydan sonra herşeyi yiyebilir dedi...

bi tarif buldum sende öyküye böyle mi yaptın???

• Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
  • 200 gram dil balığı
  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük patates
  • 1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
  • 1/4 küçük kırmızı soğan
  • 1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
  • 300 ml sıcak su

Balık çorbasının yapılışı:

Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.

Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)

evet aynen böyleydi. somon du bizim balığımız tek fark bu. soğan ve maydonoz koymamıştım.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:46
akşam bakıcam geçen seneki beslenmemiz saati satine bende yazlılı olan bir defter var :) (kara kaplı defter) orda tariflerimde var. pazartesi yazarım.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 14:56
sağol canım senin kara kaplı defter benim işime çok yarayacak eminim LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 15:58
sibel kuru kuru yedirme damağına yapışır. domates zararlı dersen çorbasının içine karıştır ızgara yapıp. mercimek kaldırır kokusunu bak öyle yapabilirsin. Blendırdan geçirdinmi tamamdır. Ben tam bir deniz ürünleri manyağı olarak en çokta kalamar tarzı ahtapot manyağı olarak(Emine duymasın LOLLOLLOLLOL) balık çorbasını içmek istemem öğğğk Dead egeyede hiç o şekilde vermedim. Uğur Paşa tadını sever belki bir dene. Bak somon çok faydalıdır dilim somon alıp ızgara yap karıştır çorbasına.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2009 Saat 16:29
tamamdır ezoş somon alıcam bu mevsimde bulurum inşallah bulamazsam mezgit yada dil balığı LOL az önce okudum 7 ay diyo ama benim oğlan yiyo hepsini vercem ne bulduysam LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 11:11
sibel naber canım.. naptın balığı denedinmi uğur sevdimi .?

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 12:54
LOLdenememmi LOL

balıkçıya gittim somon yok dil balığı da vermedi iyi değil bebek içinse dedi (bak görüyonmu kendim için deseydim kesin verirdi Tongue)mezgit ver dedim oda iyi değil etli balı en tazesi çinekop dedi... neyse aldım pazar günü fırın poşetine zeytinyağıyla yağlayıp koydum. 10 dk da pişti. az bişi verdim yedi. birazda ekmeği balığın çıkan yağlı suyuyla bandırıp verdim. sevdi yani. ama uykumuz çoktu oyüzden yemedi LOL evde az bişi bırakmıştım bugün yapın dedim yağıda duruyo. onu hani şu ctesi bulduğumuz tarif varya ona benzer yapacaklar. öğlen menüsü vercekler....

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 12:56
akşam üstü aradığım zaman öğrenirim sevdimi sevmedimi diye LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 13:08
tamam kuşum bekliyoruz haberleri :)

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 16:54
karışımı beğenmemiş paşa tek tek yiyo amaLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 17:14
aman yesinde tek yesin sibel :) daha güzel..

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 12:55
zaten karışımlı bişey yemek istemiyo herşeyi tek yiyo paşa LOL

-------------

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2009 Saat 17:06
Hanımlar ogluma her sabah içine koyduğum şeyleri eksilterek veya arttırarak kahvaltı yaptırmak istemiyorum.Bebe bisküvisinin zararıda cabası.Yulaf ezmesiyle ilğili bir kaç araştırma yaptım onunlada kahvaltı hazırlanıyormuş.Hadi sabah,öglen,akşam,gece bebeklerinize değişik farklı neler yediriyorsunuz anlatın sıkıştıkça fikir olsun bizim için(yulaf ile ilğili bilğilerinizide paylaşın lütfen)

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2009 Saat 17:29
konun bu topikle alakalı olduğu için buraya taşıdımWink

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat