Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

25 aylık oğlumun inatçı davranışları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18895
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 03:52

Konu: 25 aylık oğlumun inatçı davranışları
Mesajı Yazan: edipoyraz
Konu: 25 aylık oğlumun inatçı davranışları
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2009 Saat 14:02
merhabalar özlem hn.
oğlum 25 aylık, beni çileden çıkarıyor. hiç laf söz anlamıyor.yapma diye uyarıyorum tmm anne diyor gene yapıyor, sonra özürdilerim anne bir daha yapmıcağım diyor geliyo öpüyor beni gene aynı yapıyor. sürekli bir yerleri karıştırıyor(dolapları, kavanozları, evdeki heryeri) sandelye çekip benle yemek yapmaya çalışıyor, kaşığı alıyo eline yemeği karıştırıyor yanıcak bir yeri diye korkuyorum. Bende dayanamıyorum arasıra sinirleniyorum bağırıyorum poposuna vuruyorum ama gene aynı hiç bir şeyden anlamıyor. Sziden dileğin oğluma nasıl davranmalıyım.(vurunca üzülüyorum snradan)
tşk.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2009 Saat 13:19
bu yaşlar çocukların ben olmayı öğrendiği ilk yaşlar. bir şeyleryapabildiklerini fark ediyorlar. önlerinde keşfedilecek kocaman bir dünya var ve her şeyi merak ediyorlar, öğrenmek iştiyorlar. oğlunuz da gayet sağlıklı ve yaşının çocuğu . sizinle yemek yapmak istiyorsa önüne bir tahta ve yumuşak şeyleri kesebileceği bir bıçak verin ve berarber yapın . yada hamur yapıyorsanız  bir parça ona da verin. biraz pislik olabilir. ama onunla bir şey paylaşmış olursunuz. mutfakta bir dolabı ona ayırın ve söyleyin. geri kalanlara çocuk kilidi takabilirsiniz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat