Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Rota virusu aşısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18717
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 06:51

Konu: Rota virusu aşısı
Mesajı Yazan: caganimer
Konu: Rota virusu aşısı
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2009 Saat 16:24
hocam merhaba;
bebeğimiz şuan 8 aylık. biz bebeğimize rota virusu aşısı yaptırmadık bunun sebebi ise danıştığımız doktorların aynı fikirde olmamaları idi. yaptırmayın diyenler bu işin ticaretinden bahsetti. yaptırın diyenler ise sakıncası yok vurdurabilirsiniz dediler. ne yapacağımız konusunda ilk başta kararsız kaldık  sonra bazı araştırmalarım sonucunda tabii kişisel araştırmalar bunlar internetten edindiğim bilgileri de değerlendirdim ve bu aşıyı yaptırmadık.  
sayın hocam biz bu aşıyı vurdurmadık. ama eminim ki bizler gibi kararsız olanlar şuanda bile vardır. sizin vereceğiniz fikirler aydınlatıcı olacaktır.... şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2009 Saat 12:00
Çok yazdık, 3.5 aydan sonra başlayamıyorsunuz. Fırsatı kaçırdınızmı, telafisi yok. '80 yıllarda, Kızamık aşısına, '90 lı yıllarda, Act-Hib aşısına ne laflar ettiler. Sonunda herkez kullanır oldu, şimdi o lafları edenleri araki bulasın... Siz fırsatı kaçırdınız, ishal-kusma olduğunda sıvı kaybı olmaması için çok dikkatli olun. Eski mailerde daha enteresan görüşler var..LOL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat