Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimiz emmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18513
Tarih: 08 Şub 2026 Saat 14:27


Konu: bebeğimiz emmiyor
Mesajı Yazan: buzadam28
Konu: bebeğimiz emmiyor
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 20:35
merhaba hocam.öncelikle bayramınız şimdiden mübarek olsun.nice bayramlara inşaallah.hocam bebeğimiz 6'ncı ayına girdi.sorunumuz,bebeğimiz üç dört gündür emmiyor.emzirmeye çalıştığımız zaman ağlıyor.çok acıkırsa az emiyor ve bırakıyor.başka bir şikayeti yok.ne yapmamız gerekiyor.cevabınız için şimdiden teşekkürler.hayırlı bayramlar.


-------------
147394884



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2009 Saat 10:45
Bebeklerin yaşı ilerledikçe memede kalış süreleri kısalır. Eskisi gibi bir memede 10 dak. oyalanmazlar. 2-3 dak. işini bitirir, dili ile memeyi iter ve size sırıtır. Emin olmak için kakasına bakın.İyi beslenen bebekde kaka cıvık ve altın sarısı renktedir. Aç kaldığında sert top gibi kakalar yapar.


Mesajı Yazan: buzadam28
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2009 Saat 18:35

hocam cevabınız için teşekkürler.



-------------
147394884


Mesajı Yazan: buzadam28
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2009 Saat 20:27

hocam bebeğimiz 5.5 aylık.son bir haftadır zorla emiyor,çoğu zaman uyurken emziriyoruz.oda çok az emiyor.hocam ek gıda için erken mi?ek gıdaya başlarsak ne vermeliyiz,ne ile başlamalıyız.birde diş çıkartıyor bundan dolayı olabilir mi?bilgilerinize teşekkürler.



-------------
147394884


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2009 Saat 09:39
Bebekler yaş ilerledikçe memede kalış süreleri azalır, normaldir. Siz kilo alımını takip edin. Kilo almasında durma veya azalma olursa, ek gıda düşünebiliriz. Dişler hiçbir şey yapmaz, tamamen uydurmadır.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat