Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimin suyunun azalması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18091
Tarih: 14 Ağu 2025 Saat 01:48

Konu: bebeğimin suyunun azalması
Mesajı Yazan: kudretnas
Konu: bebeğimin suyunun azalması
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 18:07
2 saat önce geldim doktordan ve çok moralim bozuk 32 haftalık hamileyim ve suyumda azalma var artı bebeğim ters duruyor  böyle bir durumla karşılasan varmı geldiğimden beri ağlıyorum çok bozulduı moralim herşey yolundayken :( paylaşmak istedim

-------------
EYLÜLNİSA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ŞEYMANUR
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 23:06
benımde suyum azalmış malesefki doktor bol bol sıvı al meyve ye ve dınlen dedı moralını bozma sıvı tuket bolca..

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 23:47
benim bir rakdaşım hamileliğinin 30lu haftalırının başında ortaya çıktı bu sorun.
önceliri 15günde bir 35. haftadan sonra haftada 1 gün dr gitti ölçüm için
bol su içmesi önerildi. 38. hafta içinde sezeryan ile doktor tavsiyesi ile bebeğini dünyüyü getirdi şimdi kızı 1,5 yaşında merak etme gönlünü ferah tut canım. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah meleklerinizi

Mesajı Yazan: ARDAESRA
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2009 Saat 10:47
1 ay daha dikkat edebilirsen süper olur. Doktor ne derse harfiyen dinle. Erken doğum çok zor ve riskli. dİKKAT ET

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2009 Saat 15:19
canım moralini yüksek tut. Komşumada dr. suyun az dedi günde yarım saat yürüyüşü ve bol sıvı tüketmesini ayrıca günde iki tane maden suyu içmesini önerdi  çok şükür düzeldi ve zamanında doğumunu yaptı şuan bebeği40 günlük. Moralini çok yüksek tut. Unutmaki moral her şeyin başı...

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2009 Saat 17:06
ya çok sağolun dün kötüydüm ama bugun iyiyim nst ye bağlandım sabbah hareketleri herşeyi iyiçok şükür umarım bunuda aşarızBig smileallah beterinden korusun hepimizi

-------------
EYLÜLNİSA

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2009 Saat 04:58
canım merak etme benimde oğlumda aynı şey yaşandı
ama korkma vede arkadaşların dediği gibi moralini yüksek tut bol su tüket
allah yardımcın olsun sağlıkla al meleğini kucağınaStar

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2009 Saat 15:27
ya arkadaşlar sizinle paylaştıktan sonra doğal olarak aşırı derecede su içtim ve iki gündür içemiyorum her yemek sonrası istifra etmeye başladım nidmimi üşüttüm acaba:(

-------------
EYLÜLNİSA

Mesajı Yazan: Esra
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 21:02
Orjinalini yazan: kudretnas kudretnas Yazdı:

2 saat önce geldim doktordan ve çok moralim bozuk 32 haftalık hamileyim ve suyumda azalma var artı bebeğim ters duruyor  böyle bir durumla karşılasan varmı geldiğimden beri ağlıyorum çok bozulduı moralim herşey yolundayken :( paylaşmak istedim
6.5 aylık hamileyken hastaneye yatmak zorunda kalmak su azalmasından....7 aylık doğum yaptım .lütfen ihmal etme..gerekirse hastaneye yatmanı öneririm ...sürekli kontrol altında olursun...benim oğlumda tersdi sezeryanla aldılar.küvezde yattı 1 gün sonra eve çıktık..şimdi 1.5 yaşında...hiç moralini bozma...Allahın izniyle hiç bişey olmaz....

-------------
http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 21:02

6.5 aylık hamileyken hastaneye yatmak zorunda kalmak su azalmasından....7 aylık doğum yaptım .lütfen ihmal etme..gerekirse hastaneye yatmanı öneririm ...sürekli kontrol altında olursun...benim oğlumda tersdi sezeryanla aldılar.küvezde yattı 1 gün sonra eve çıktık..şimdi 1.5 yaşında...hiç moralini bozma...Allahın izniyle hiç bişey olmaz....

-------------
http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 21:05
Orjinalini yazan: esra_pal esra_pal Yazdı:

1 gün yazmışım pardon 10 gün....ama lütfen ihmal etme...nst ye aldılarmı ....hastaneye yatırırarsa yat..dr gözetimi altında bebek büyür....

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat