Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17956
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 05:37

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: kartanesi
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2009 Saat 11:52
     Merhaba Kadir Bey,
     Dün doktora gittik oğlumun öksürüğü vardı ve doğduğundan beri burnu hırk hırk eder,doktora söylediğimizde geniz eti olabilir ancak 3 yaşına kadar bişey yapamayız dedi.Ve muayeneden sonra oğluma azeltin 200 mg antibiyotik,peditus,ve ventolin şurup verdi.***** Ben tabi peditusu hiç almadım bile.Ama azeltinden dün 5 günlük tedavi belirten ölçek ten 10 kg bebek için olan miktarı verdim.Ama size sormadan içim rahatlamadı tabi herzamanki gibi.Ateşi Yok***.Ama sanki öksürüğü gittikçe daha da sıklaşıyor.Doktor eğer antibiyotiği kullanmazsak ateşi çıkabilir dedi.Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
      Hoşçakalın.

-------------
http://imageshack.us/

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2009 Saat 14:53
Tipik bir Anadolu doktoru. Hangisi iyi gelirse hesabı, 3 değişik hastalık için 3 değişik ilaç. Belliki doktorun belirli bir teşhisi yok. Bakteriyel hastalıklar için ;antibiyotik, Gripal enfeksiyonlar için ;Peditus ve Astım ve allerjiler için;Ventolin. Hangisi denk gelirse... Ayrıca o yaşlarda "Geniz eti" olmaz. Siz yastığına 2 damla "Cold-mix" damlatın, birde burun deliklerine serum fiz. damlatın düzelir.

Mesajı Yazan: biricigim
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2009 Saat 19:10
Orjinalini yazan: kartanesi kartanesi Yazdı:

Merhaba Kadir Bey,
     Dün doktora gittik oğlumun öksürüğü vardı ve doğduğundan beri burnu hırk hırk eder,doktora söylediğimizde geniz eti olabilir ancak 3 yaşına kadar bişey yapamayız dedi.Ve muayeneden sonra oğluma azeltin 200 mg antibiyotik,peditus,ve ventolin şurup verdi.***** Ben tabi peditusu hiç almadım bile.Ama azeltinden dün 5 günlük tedavi belirten ölçek ten 10 kg bebek için olan miktarı verdim.Ama size sormadan içim rahatlamadı tabi herzamanki gibi.Ateşi Yok***.Ama sanki öksürüğü gittikçe daha da sıklaşıyor.Doktor eğer antibiyotiği kullanmazsak ateşi çıkabilir dedi.Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
      Hoşçakalın.
merhaba benım oglumda aynı sızınkı gıbı.
bızde ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız.ılacları kullandıkca  dahada cogaldı öksürügümğz ve halen devam edıyor.Cry

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2009 Saat 13:48
Eski mailleri okuyun, serum fiz., Cold-mix ve limonlu bal kullanın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat