Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

içe basma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17879
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 05:16

Konu: içe basma
Mesajı Yazan: durucan
Konu: içe basma
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 15:51
iyi günler doktor bey
20 aylık kızım var. sağ ayağı içe basıyor. doktoruna sordum. 2 yaşına kadar normal geçmezse ortepedi görsün dedi.
benimde küçükken içe bama sorunum vardı, yıılarca ortapedik ayakkabı giydim. 2 yaşını bekleyeyim mi? yoksa hemen götürmelimiyim.
birde kolunda, bacağında sivilce tarzı şeyler çıktı. dermotolojiye götürdüm. böcek ısırmış dedi piednol krem verdi.. size danışmak istedim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 20:02
Böcek ısırığına "Fenistil" veya "Sistral" krem iyi gelir. İçe basma ile ve ortopedik ayakkabılarla uğraşmayın... 

Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2009 Saat 09:11
doktor bey bu sivilce tarzı şeyler artmaya başladı. bi bakarsanız gerçekten böcek ısırmasımı?  birde içe basmayla uğraşmayın demişsiniz, bu kendiliğinden geçermi çok üzülüyorum.

Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2009 Saat 09:21

Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2009 Saat 12:24
Bunlar "sivrisinek" ısırıkları.. Benim yazdığım kremleri sürün. İçe basma durumu, geçmese bile bir problem değildir.

Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2009 Saat 17:14
doktor bey tekrar rahatsız ediyorum ama yukarıdaki resimlerden hariç iki gündür bunlar çıktı ciddi birşey mi? doktora götüreyim mi? fenistili günde kaç kere sürmeliyim diğer kızarıklara? çok saolun

Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2009 Saat 17:19

Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2009 Saat 17:31

Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2009 Saat 09:36
Kaşıyarak yarayı "rezil" etmiş.. Fenisti'i mutlaka kullanın, kaşıdıkça daha beter olacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat