Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kanda mikrop

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17712
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 06:57

Konu: kanda mikrop
Mesajı Yazan: elıfecem
Konu: kanda mikrop
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2009 Saat 12:16

hocam merhabalar.danışmak istediğim bir şey var.benim 6 yaşında bir kızım var.3 ay önce ateş şikayetiyle doktora başvurduk.antibiyotik.tekrar düşmedi tekrar antibiyotik,sonra tekrar en sonun da iğne vediler.wbc si 14.50 çıkıyordu.sonra ateş 21 gün düşmeden devam edince hastaneye yattık.1 hafta.burda bütün tahlilleri yağıldı.kanında bir enfeksiyon olduğunu ama bunun neden kaynaklandığını bulamadılar.serumlar sayesinde düzeldik ve çıktık.

herşey yolunda giderken dün yarım saat içinde 4 kez şiddetli kustu.bende tekrara hastaneye götürdüm.wbc si 16.80 çıktı.ve diğer kanlarıda normal değil.gene doktor kanında mikrop var dedi.aytibiyotikle hallederiz dedi .ateşi yoktu şimdi ise steşi yükseliyor.
sorum şu bu rahatsızlığın sürekli tekrarlamasının sebebi ne olabilir.
herşeye dikkat eden bir aileyiz.yediğinie içtiğine.6 yaşına gelene kadar 6 tane antibiyotik kullanmış çocuk değildir.şimdi ise sürekli ilaç kullanıyor.bana bir yol gösterirsniz sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2009 Saat 17:13
Lökosit yüksek çıkınca antibiyotik gerekli...Tahlil sonuçlarını yazabilirseniz, belki farklı bir şey yakalıyabilirim... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat