Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Üstüne görüp bilmeyerek ilaç alan varmı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik Öncesi Dönem
Forum Tanımlaması: (Hamilelik Öncesi Dönem Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17187
Tarih: 14 Haz 2025 Saat 00:24

Konu: Üstüne görüp bilmeyerek ilaç alan varmı
Mesajı Yazan: anneolmakistiyorum
Konu: Üstüne görüp bilmeyerek ilaç alan varmı
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2009 Saat 16:08
       Confused   ya çok tedirginim 11 temmuzda adet oldum çok ağrılıydı birsürü bus..pan plus içtim ertesi gün ağrıdan ağladım çok ağrıdı ağrı kesici hap içtim bitane kesmedi acile gittik ağrı kesici iğne vurdular ondan sonra kesildi adetim
pazartesi hiç gelmedi dün 3-4 damla geldi bugünde öyle doktorumu aradım çünkü hiç böyle olmamıştım beta hcg istedi ya çok tedirginim eğer varsa gebelik ne yaparım bennConfusedsaat 7de belli olacak sonuç
arkadaşlar aranızda hiç böyle olup hamiş çıkan varmı bebiş zarar görür mü bu durumda ufffffffffff
ne yaparım ben :( inş şu anda değilimdir hamiş Allahım saat 7 gelir mi??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2009 Saat 16:43
canım öncelikle inşallah hamişsindir. belkediğin bebişin sağlıkla gelmiştir
ancak benim bilgim ölçüsünde erken hamilelikte yani belli olmadan önce alınan ilaçların bebişe bir etkisi olmadığını biliyorum.

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2009 Saat 16:54
hiiiiiiççççç bişey olmaz Allah'ın izniyle.....
ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce en az 5 çeşit ağrı kesici içtim (dişetlerim sağolsun mahvetti)

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2009 Saat 16:59
teşşekkür ederim cevabın için o kadar çok isteyipte şimdi onda bi soruna neden olurmu diye istemiyorum olmasın lütfen hamile değilimdir kıyamam ben ona iğnenin adını hastaneyi arayıp öğrendim diclomenmiş ağrı kesici bi tane cataflam ve herhalde 10 küsur tane buscopan plus kıyamam ben yavruma bu kadar ilaç kuzuma zarar verir lütfen şimdi olmasın Allahım lütfen
sabahtan beri başım ağrıyor valla çatlayacak Confused

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2009 Saat 20:17
korkma canım eğer hamile isen bebeğe bir zararı yok şu dönemde daha çok erken

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2009 Saat 10:27
sonucu dün akşam 7 de aldım beta hcg 0.1 yani değilim hiç tahmin etmezdim bu kadar çok sevineceğime hamile olmadığım için ama garip bir yandan da üzülüyorum nasıl bir ruh haliyse
hamile olma ihtimalime karşı burdan yüreğime su serpen arkadaşlar gerçektenn çoookk teşekkür ederimm çok sağolun hepimiz inşallah müjdeli haberi bende sorunsuzSmile bir şekilde müjdelerim.
Allahım isteyen herkese versin inşallah.

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2009 Saat 12:32
rabbim vakti ve zamanında hayırlısı ile isteyen herkese nasip olsun

Mesajı Yazan: esra2901
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2009 Saat 17:06

canım bi dahaki sefere daha dikkatli olursun bende üstüne gördüm ilaçları içtim o ay hamişmişim çok korktum şimdi 35haftalık olduk bebişim sağlıklı çok şükür sende en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş olursun inşallahKizBebek

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2009 Saat 09:50

teşekkür ederim Esracım çok sevindim ikinizinde sağlıklı olmasına Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin az kalmış doğuma inşallah kolay bir doğum olur bakalımmben aralık ayı gibi istiyorum bi daha  sınavım var 5-6 sında aralığın ondan sonra hürümm Allahım da verirse bize haber veririm burdan aslında çok dikkatliyimdir normalde hamilelik şüphem olmasa da röntgen vs. çektireceğim zaman kanımdan baktırırdım ama işte elim ayağım bağlandı ozamn ağrıdan ne yapacağımı bilemedim

cinsiyeti neymiş meleğinin isim düşündünüz mü? Clown

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat