Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bana tepkili!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16486
Tarih: 28 Mar 2025 Saat 18:07

Konu: bana tepkili!
Mesajı Yazan: gaycin
Konu: bana tepkili!
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 11:26
Merhaba,
22 aylık kızım var, kışın annem bakıyor yazın kayınvalidem. 3 haftadır annemler yazlığa gittiği için kızıma kayınvalidem bakmaya başladı, bu arada eşimde işsiz olduğu için kızım evde babası ve babaannesiyle birlikte oluyor. 10 gündür de ciddi anlamda babaya düşkünlük ve beni dışlama durumu sözkonusu. Bana karşı tepkili, benimle vakit geçirmek istemiyor, babayı istiyor sadece ve babası odadan ayrılsa dahi ağlamaya başlıyor hemen arkasından koşuyor. Sürekli de anneannesini dedesini soruyor. Bu durumu nasıl açıklayabilirim onun anlayabileceği şekilde? Bana karşı olan tepkisini nasıl değiştirebilirim, çok üzülüyorum ve çaresizim.Yönlendirme yaparsanız sevinirim, teşekkürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2009 Saat 17:10
kendiyle birlikte daha fazla vakit geçirenlerle birlikte olmak istemesi gayet doğal .sizi de aslında çok özlediği için tepki gösteriyor. eve geldiğinizde en az yarım saati sadece ona ve istediği şeyleri yapmaya ayırın. başlangıçta yanınıza gelmek isteyebilir. onu ne kadar sevdiğinizi ve özlediğinizi ne yaprsa yapın söylemeye devam edin, sıkı sıkı sarılın

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat