Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boğazda hırıltı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16403
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 09:03

Konu: boğazda hırıltı
Mesajı Yazan: sarp
Konu: boğazda hırıltı
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 08:33
günaydın dr bey; 
 oğlumun birkaç gündür burnu akıyordu ve arada hapşuruyordu.bu sabah uyandı ki içi dolmuş hırıl hırıl çok kötü bir şekilde. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? şuruba gerek var mı? yoksa serum fiz.mi vereyim? tesekkürler

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 09:09
dr bey ya bunu sizi tanıdığım andan itibaren düşünüyorum daa kesinlikle yanlış anlamayın içimden gelenleri yazıyorum.siz tanıdığım diğer drlardan çok farklısın.verdiğiniz cevaplarda ki tarzınız sanki dr değilde bizden birisiniz üslubunuzu çok beğeniyorum.forumdaki soruları okurken arada güldürüyorsunuz bizi?mesela mikroplar enayimi niye dışarı çıksınlar ?sıcak ,yemek....diye devam ediyordu.Smileinan sizi bir akrabam amcam babam gibi seviyorum.bol bol da dua ediyorum size.neden bilmem ama bu zamana kadar drlardan hep çekinmişimdir şikayetini bile anlatırken bazen azarlıyorlar ters davranıyorlar korkudan bişey soramıyorsun.size sormuya çekinmiyorum içimden geldiği gibi yazıyorum.sizde onca işinizin arasında burda annelere hiç menfaatiniz olmadığı halde her sorularına bıkmadan sıkılmadan cevap yazıyorsunuz.iyi ki varsınız kendim ve tüm anneler adına size sonsuz kere teşekkürler ediyorum... sağlıcakla kalınız...

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 09:13
KizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebekKizBebek

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 10:11
Teveccühünüz....Embarrassed

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 10:52
dr bey sorum vardı onu da cevaplandırırsanız sevinirim.çok sık öksüyor çok hırıltılı..zor nefes aıyor burnu akıyor boğazı tıkalı şuruba gerek varmı serum fiz. mi vereyim ne öneriyorsunuz...

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 11:59
dr bey oğlum şimdi de kustu ama çok kustu...ve kokuyordu sanki balgamlıydı.cevabınızı bekliyorum..Ermm

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 13:55
dr bey oğlum tekrar kustu.önce az kustu balgam çıkardı.yarım saat sonra yine ilk seferki gibi çok kustu.acaba balgam çıkarmak isterken mi kusuyor

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 15:39
dr bey berko-fiz iyimidir ?annemi serum fiz almaya yolladım bunu vermişler serum fiz artık çıkmıyo demişler doğrumudur?

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 15:46
birde dr bey tek kullanımlık 5mllik flakon diyor bir seferde 5 ml çok değil mi?kalırsa açık olduğu için bozulur mu tesekkürlerrr .çok soru sordum tek tek kusura bakmayın...

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 15:48
yoksa berko-fiz 20ml damla daha mı iyi farketmezmi siz birşey demeden kullanmayacağım belki değiştiririz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 19:52
İster tekli tüp, ister şişe kullanın, 10'ar damla damlatmanız yeterlidir..Ayrıca "Limonlu bal" ve "Cold-mix" de iyi gelir. Balgamı inceltebilirseniz kusma azalır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat